StoryEditorOCM
ShowbizDROGA JU UNIŠTILA

Prepoznajete li ovu pop zvijezdu? Zbog kokaina joj truli lice: Dio rebra želi ugraditi u nos

Piše I. P.
21. svibnja 2024. - 14:06

Bivša pjevačica grupe Atomic Kitten, Kerry Katona posljednjih godina je neprepoznatljiva. Pjevačica se kroz godine podvrgnula liposukciji i zatezanju kože, a uvijek je otvoreno govorila o svojoj borbi s ovisnostima. Premda se izliječila od ovisnosti, 43-godišnja pjevačica je krajem prošle godine priznala da će joj liječnici zbog zloupotrebe kokaina ugraditi dio rebra u nos, piše Story.hr.

‘Dakle, oštetila sam nos zbog konzumiranja droga. Liječnik je rekao: ‘Tvoj nos se urušava. ‘Želiš li da ti to popravimo?‘. I počela sam plakati jer je to ogroman preokret od toga gdje sam bila do gdje sam sada‘, podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama.

image

Kerry Katona 2010.

Max Nash/Afp

Kerry je u grupi Atomic Kitten bila od 1998. do 2001. Nakon toga sudjelovala je u raznim reality showovima. Sa 16 godina odustala je od škole i postala go go plesačica. Sa 17 godina pozirala je u toplessu. O svoljim problemima s alkoholom i drogom otvoreno je pisla u autobiografiji "Still standing". 2009. otkazane su joj reklamne kampanje vrijedne 300.000 eura nakon što su u medijima osvanule njene fotografjie na kojima šmrče kokain. 

Inače, Kerry je prvi put proglasila bankrot 2008., kada je izgubila i svoju kuću vrijednu 1,23 milijuna funti, a navodno je bankrotirala i 2018. godine. Zbog svega je nedavno pokrenula i ‘OnlyFans‘ kako bi se izvukla iz dugova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 11:37