StoryEditorOCM
ShowbizLjetni ritam

Ovo su ‘Znakovi‘: Poslušajte novu pjesmu koju nam donosi do sada publici nepoznat dvojac

Piše M. Bu.
7. srpnja 2023. - 12:26

Ljeto kao da je stvoreno za nove ritmove. Za nove pjesme. A izgleda i za nova estradna imena.

Na glazbenoj su se sceni pojavili kantautorica Sara Kajari i producent Marin Gospić/Beni Ducent.

Poslušali smo njihovu pjesmu imena "Znakovi" i doznali kako ovaj zanimljiv dvojac već marljivo radi na svom prvom albumu.

- Pjesma je nastala tijekom prošlogodišnjeg projekta "The Songwriting Week", projekta koji je urodio svježom i kvalitetnom suradnjom talentiranih autora - kazao nam je Marin Gospić, koji pod umjetničkim imenom Beni Ducent radi kao glazbeni producent više od dva desetljeća. Upravo on stoji iza ovog svježeg zvuka elektronike, a Sara Kajari za koju veli kako je talentirana mlada kantautorica postala je nepresušnom inspiracijom za nove tekstove.

image

Sara Kajari i Marin Gospić/Beni Ducent

Privatni Album/

Singl "Znakovi" ima minimalistički aranžman i zvukove koji nose karakter iz osamdesetih i devedesetih...

- Bilo nam je izazovno zajedno raditi na materijalu pošto dolazimo iz dva različita glazbena svijeta, ali s druge strane jako inspirativno jer smo u procesu oboje naučili nešto novo. Imamo jako puno spremnih pjesama, ali ova nam je bila posebna jer je prva nastala i zato smo se odlučili predstaviti upravo s njom. Naša suradnja teče s predivnom lakoćom i pjesme nastaju u doslovno jednom danu – ističu Sara i Beni.

Hrvatska glazbena scena ovom je suradnjom dobila ono što je nedostajalo, a to je vrhunska produkcija i tekst umotani u aranžman koji spaja elektroničku glazbu sa zvukovima R‘n‘B-a i Trapa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 08:42