StoryEditorOCM
Showbizprogovorila legenda

Mišo ekskluzivno za ‘Slobodnu‘: Taj mali me već ganjao s kamerom. HRT je njemu dao taj novac, a meni isplate 100 eura!

Piše Olgica Ivić Grizelj
31. ožujka 2023. - 20:44

Nakon nekoliko dana medijske halabuke povezane s navodnim snimanjem dokumentarca o njegovom životu Mišo Kovač se konačno oglasio i o tom slučaju progovorio našoj novinarki. 

- Kako uopće komentirati tipove koji sami sebe reklamiraju senzacionalistički preko mog imena i karijere? Mali, to je moja karijera i moj život, a ne tvoj. Nije ni prvi ni zadnji koji je to napravio. Nevjerojatno je da HRT na spomen mog imena isplati nekome 54 tisuće eura, a meni godišnje isplaćuju 100 eura za vrtnju mojih snimki. Ako želite zaraditi, javite se HRT u snimajte ljude po ulici što misle o meni i oni će vam platiti pozamašnu sumu novaca, rekao je Kovač za Slobodnu Dalmaciju. Kaže kako takve stvari više neće olako puštati. 

HRT platio 37.549 eura nizašto! Živković: Ponudit ću Miši 15 tisuća da pristane!; Kovač: Ništa ne znam! Ne poznajem ga

- Prepustit ću ljudima iz pravne struke da rješavaju HRT i sve druge "bez muda" jer ovo je Hrvatska u kojoj vrijede drugi zakoni nego u Britaniji i Brazilu. Vidio sam ga dva puta u životu na nagovor Dušana Šarca i mali me oba puta ganjao s kamerom da me snimi. Jednom mu je uspjelo i to je stavio u Varoški amacord bez mog znanja i pristanka. Drugi put ga je Šarac doveo na snimanje njegove pjesme koju sam snimao u studiju Croatia Recordsa i mali me naganjao s kamerom da me snima u studiju i tu je nastala ova slika. Bilo je to u prostorijama Croatia Recordsa u Zagrebu gdje sam mu objašnjavao kako se nekultuno ponaša, ispričala je legenda dalmatinske glazbe. 

Od filma o svojem životu ipak ne zazire. Ipak, ističe kako ne bi htio da to bude dokumentarac. 

- Moram još reći da kada će netko snimati moj film, to će biti pravi igrani film koji dolazi na velika platna u sva kina, jer sam ja Mišo Kovač i taj film treba biti blockbuster, a ne neki serijal il dokumentarac, zaključio je Mišo. 

Kakav apsurd! HRT i dalje plaća snimanje serijala o Miši Kovaču koji je u njemu odbio sudjelovati i ustupiti glazbu

Ivan Živković, autor filma o Miši Kovaču: Jalova konkurencija mi podmeće, ali filma o dalmatinskoj legendi će biti!

image

Mišo Kovač nije krio nezadovoljstvo

/Slobodna Dalmacija

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2023 07:58