StoryEditorOCM
ShowbizNEW YORK

MET GALA 2024. Mnoge su zvijezde nedostajale na modnom vrhuncu godine: neki su imali gripu, drugi nesretni slučaj...

Piše SCENA SD
7. svibnja 2024. - 11:42

Met Gala smatra se modnim vrhuncem godine, koji američke slavne osobe obično ne propuštaju. Većina stalnih sudionika bila je i ove godine na proslavi otvaranja najnovije izložbe Metropolitan Museum of Art 2024. godine, ali primijećeno je i da neki nedostaju.

image

 Taylor Swift i Travis Kelce

Miamipixx/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Miamipixx/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Taylor Swift i Travis Kelce

Prema TMZ-u, i Taylor Swift (34) i njezin novi partner Travis Kelce (36) pozvani su na Met Galu, odvojeno. Bio bi to njihov službeni debi kao par na nekom događaju. Travis je tijekom vikenda bio sam u Formuli 1 u Miamiju, a Taylor Swift je odletjela u Francusku gdje se njezina turneja Eras nastavlja ovaj tjedan s nekoliko nastupa u Parizu.

Rihanna i Chrissy Teigen

Bilo da je sama ili posljednje vrijeme sa svojim partnerom A$AP Rockyjem (35), Rihanna (36) je posljednjih godina bila na Met Gali, ali ove godine se pjevačica nije pojavila. Kako je otkrio časopis "People", Rihannu je spriječila gripa. Već je bila i odlučila što je obući, ali bolest je bila jača.

Chrissy Teigen (38) također nije bila dobro. Na Instagram storyju objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako nosi ovratnik, s natpisom "@the Met!".

image

Jared Leto

Dia Dipasupil/Getty Images Via Afp

Jared Leto i Ben Affleck

Jared Leto (52) u prošlosti je dolazio s odrubljenom glavom u naručju ili odjeven kao mačka Choupette Karla Lagerfelda. Ove godine, Jared se ispričao jer je na turneji u Europi sa svojim bendom "30 Seconds to Mars".

Jennifer Lopez (54) zablistala je kao supredsjedateljica na najvećoj modnoj večeri godine u golišavoj haljini prekrivenoj kristalima, ali njezinog supruga Bena Afflecka (51) nije bilo nigdje. Predstavnik glumca potvrdio je za "People" da je Ben neophodan za snimanje filma "Računovođa 2" u Los Angelesu.

Katy Perry

Katy Perry (39) je posljednjih godina bila jedna od najzapaženijih gošća na Met Gali. No, kao i prošle godine, nedostajala je i 2024. godine. Pjevačica je trenutno zauzeta radom u žiriju na "American Idolu".

Međutim, Katy Perry nije propustila priliku implementirati moto vrta, barem virtualno. Uz pomoć umjetne inteligencije stvorila je slike koje su je pokazale u cvjetnom izgledu na crvenom tepihu. Rezultat je bio toliko uspješan da je njime čak i prevarila majku, što je dokazala screenshotom na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 18:53