StoryEditorOCM
ShowbizZNALI SE U DUŠU

Huljić se javio samo za Slobodnu: Sve više ih je tamo gdje još nisu smjeli biti!; Mrduljaš: Nije pričao o bolesti

4. svibnja 2023. - 11:58

Nakon odlaska Jasmina Stavrosa koji se borio s teškom bolešću raka kostiju i nažalost nas napustio, hrvatska estrada danas je zavijena u crno. Mnogi prijatelji i kolege opraštaju se njega s tugom u srcu, a samo za Slobodnu javio nam se i poznati hitmaker, kantautor i glazbenik Tonči Huljić:

‘Stavros mi je prijatelj i suradnik. Istomišljenik. Dijelimo iste svjetonazore. Splićanin. Bez obzira što smo radili puno projekata i nekoliko ploča sam mu izdao, on je netko koga ne moraš čuti svaki dan, a da bi mu se veselio. Takav je bio slučaj s njim. Ono što me posebno pogađa je što je još jedan od kruga mojih suradnika iz ovog posla koji je otišao, tako da ih je sve manje. Sve više ih je tamo gdje su trebali biti, ali ne još, nego kasnije, puno kasnije.‘ rekao nam je Huljić teškim glasom. 

Huljić je i na svome Instagramu napisao emotivnu poruku ‘Prijatelj i suradnik. Barem te više ne boli… sad boli nas u duši i mislima… možda nas spase sjećanja”, objavio je uz fotografiju Stavrosa.

image
Instagram/Tonči Huljić

Glazbeni producent i kantautor Tomislav Mrduljaš za Slobodnu se prisjetio uspomena sa Stavrosom.

‘Nažalost je otišao i Jasmin, prije vremena. Bio je izuzetan glazbenik, u svoje doba bio je najbolji bubjar kojeg smo mi znali. Stvarno se ovo prebrzo dogodilo. Nije pričao puno o bolesti, tako da se činilo da će se izvući iz te bolesti. Stavros je bio odličan glazbenik, zabavljač, otpjevao je puno pjesama koje su ljudima bile drage, ljudi su voljeli otići na njegove koncerte. Sjećam se jednog koncerta koji smo radili 2007. za Novu godinu.

To je bila najbolja zabava na Rivi za cijeli grad, baš mi je ostalo u sjećanju, njegova energija i ustrajnost na pozornici, svi su znali da kad se Stavros popenje na pozornicu da ne gine dobra zabava i da će on dati sve od sebe do zadnjeg atoma snage da ljude zabavi. Siguran sam da je dao i sve od sebe da bude tu s nama do zadnjeg atoma snage, nije nikog opterećivao svojim problemima i svojom bolesti. Nažalost, nema ga više, ali ostat će uvijek u našim srcima.‘ rekao nam je Mrduljaš s s tugom u glasu.

image

Tonči Huljić i Tomislav Mrduljaš

Joško Šupić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:41