StoryEditorOCM

Na ovom vjenčanju hvatanje buketa pretvorilo se u ‘bojno polje‘; evo što je pobjednica učinila ne bi li se udala

Piše MOZAIK SD
26. siječnja 2023. - 12:37

Gotovo svaka žena se u svom životu susretne s trenutkom kada odluči da se želi udati. Bilo da je riječ o racionalnom iščekivanju nove životne faze s dugogodišnjim partnerom ili iznenadnoj potrebi za životom u bračnoj zajednici - ovaj osjećaj znatno se intenzivira na vjenčanjima - kada ta ista žena (ili djevojčica) vidi prekrasnu bijelu haljinu, prsten i zaljubljenog supruga kraj mladenke.

Zbog toga tradicionalno bacanje buketa može postati pravo "bojno polje". Simpatična tradicija, koja "sretnici" koja uhvati buket osigurava vjenčanje u skoroj budućnosti, ključan je dio svakog vjenčanja, a u hvatanju nerijetko sudjeluju i udane žene - pa i djevojčice koje samo žele biti uključene u "žensku" aktivnost.

Tako se dogodilo i na ovom vjenčanju. Međutim, među kandidatkinjama za "sljedeću bijelu haljinu", jedna je odavno odlučila da će pobjeda biti njena. Buket je poletio - a ona, u ciklama haljini - za njim. Iako je tijekom hvatanja na tlo oborila dvije "konkurentice", među kojima i djevojčicu - nije se previše obazirala. Uhvatila je svoj buket i ponosno se okrenula prema stolu (za kojim je, pretpostavljamo, sjedio njezin odabranik). Urnebesni video dokaz je da se upornost očigledno isplati, a Instagramove korisnike je nasmijao do suza: 

- Evo zašto ne puštam svoju djecu da hvataju buket.

- Hvatala je buket kao da nema sutra, jadno dijete.

- Ove žene nisu normalne.

- Bude li ovako hvatala svog muškarca neće je nikada oženiti, pisalo je među komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 06:36