StoryEditorOCM
Showbizšto se događa?

Gubi li Severina na popularnosti? Njezin najnoviji album malo tko je doživio, a ni u ‘Superstaru‘ se nije proslavila

Piše Scena SD
27. prosinca 2023. - 22:26

Ovako je u lipnju glasio PR tekst kojeg je Severinin tim poslao medijima povodom izlaska njenog novog albuma.

Naša najproduktivnija glazbenica, Severina, objavljuje svoj novi album ‘Sorry‘, koji će premijerno predstaviti pet novih spotova na YouTube-u, kao i na svim drugim digitalnim platformama. Uz mnogobrojne dosadašnje kompilacije te tri DVD-a s turneja ‘Virujen u te‘, ‘Tridesete uživo‘ te ‘Dobrodošao u klub‘, bit će ovo i trinaesti Severinin studijski album.

Prvi dio albuma, odnosno ‘A strana‘, objavljuje se od 27. lipnja, dok će drugi dio albuma, odnosno ‘B strana‘ biti objavljena na jesen/zimu, kada će paralelno biti objavljen i ukupno četvrti Severinin DVD, s turneje ‘The Magic Tour‘.

Prve dvije pjesme, naziva ‘Sorry‘ i ‘Metak‘, koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, bit će objavljene u utorak, 27. lipnja. Tjedan dana poslije, na redu su izlasci pjesama ‘Nebo‘ feat. Sandi i KIMMV te ‘Pravda za ljubav‘, a potom i ‘Sto stepeni‘ feat. KIMMV i Filip Miletić.

Šest mjeseci kasnije, od albuma B strane nema glasa, a i Severina je u nedavnom razgovoru za Gloriju otkrila da ga neće izdati.

- Za vrijeme teških razdoblja odlazila bih u studio samo da ne mislim na sudove, na koje bih odlazila jednom do dva puta mjesečno. U studio sam išla samo da stvaram, na radnu terapiju. Neću objaviti drugi dio ovog albuma. Počela sam misliti i raditi na skroz novom albumu, i to s velikim optimizmom - rekla je pjevačica koja smo donedavno gledali u žiriju RTL-ovog showa ‘Superstar‘.

image

Severina

RTL

Kako su pisala 24 sata pjevačica je navodno za angažman bila plaćena čak 12 tisuća eura po danu, no pitanje je koliko se RTL-u to isplatilo. Naime, mnogi su joj gledatelji zamjerili što u showu nije davala konstruktivne glazbene savjete natjecateljima, a nije im se svidjelo i što je u emisiji koju gledaju djeca upotrebljavala neprikladne izraze (primjerice kad se neuspjelo pokušala našaliti s Filipom Miletićem rekavši mu ‘tebi nikad ne pada‘).

Ne priča se više ni o njenoj pompozno najavljenoj koncertnoj turneji (od većih nastupa čekaju je tek nastupi u dvoranama u Zadru i Rijeci), a iako su neke pjesme s novog albuma A strana u šest mjeseci na Youtubeu pregledane više od milijun puta (pjesma Metak čak deset milijuna) ostaje činjenica da malo tko u Hrvatskoj zna stihove tih pjesama jer ih rijetko koja domaća radio postaja pušta, a o televizijama da ne pričamo.

Je li tome kriv balkanski prizvuk tih pjesama ili Severina naprosto polako pada u zaborav - vrijeme će pokazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 07:26