StoryEditorOCM
Showbizkralj oktana

Dugo čekani dokumentarac o Michaelu Schumacheru premijerno 15. rujna na Netflixu! Što će se sve moći u njemu vidjeti, a što neće?

Piše PSd
11. rujna 2021. - 17:33
 Michael Schumacher sedmerostruki je prvak Formule 1, o čijem se zdravstvenom stanju nakon skijaške nesreće 2013. godine  jako malo znaPornchai Kittiwongsakul/AFP

Dokumentarni film o Michaelu Schumacheru bit će premijerno prikazan na Netflixu 15. rujna. Nijemac je 29. prosinca 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama. Pao je i zadobio teške ozljede glave, a dugo je vremena bio u komi, pa čak i smrtnoj opasnosti. O njegovu zdravstvenom stanju danas se jako malo zna, a sve u tajnosti čuva upravo Corinna Schumacher, ali je u dokumentarcu o svom suprugu, pred sam kraj, otkrila neke nove detalje, piše Net.hr.

"Netom prije nesreće rekao mi je da snijeg ovdje baš i nije povoljan i da radije odemo u Dubai skakati padobranom", kazala je Corinna i pojasnila kakvo je trenutno stanje.

"Živimo zajedno kod kuće, podvrgnut je terapijama, radimo sve u našoj moći da mu bude dobro i da osjeća ljubav i solidarnost obitelji", kazala...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 21:19