Dragan Ristovski
Županija za tebe

Županija za tebe oživljava ideje: Obitelj iz Vrlike dobila priliku za život u svom rodnom mjestu

StoryEditor
Piše PROMO
26. travnja 2021. - 07:00

Splitsko-dalmatinska županija je Županija za tebe. Zašto? Zato što svakom stanovniku nudi različite poticaje za realiziranje i razvoj ideja. Ako se želite okušati u poduzetništvu, razvijati OPG, steći nova znanja u IT-u, studirati u drugom gradu ili nadograditi kuću, natječaji Splitsko-dalmatinske županije idealna su prilika za vas.

U sklopu projekta „Tu je tvoj dom“, potpisano je 120 ugovora i dodijeljeno 11.600.000,00 kuna. Županijski poticaji tako su iznosili od 40.000,00 do 120.000,00 kuna.

Zahvaljujući ovom natječaju stanovnici županije mogu ostvariti poticaje koji se odnose na kupnju građevinskog zemljišta, kupnju kuće ili stana, dovršetak započete gradnje kuće, adaptaciju neuseljene kuće za izgradnju i adaptaciju neuseljenog stana za stanovanje.

 Jedan od korisnika projekta „Tu je tvoj dom“ je i Dragan Ristovski iz Vrlike koji je zahvaljujući mjerama obnovio staru kuću.

- Projekt je puno pomogao mojoj obitelji u obnovi stare kuće i omogućio nam je da ostanemo u mjestu iz kojeg potječemo – kazao je Ristovski.

image
Dragan Ristovski

I vaše želje mogu biti ostvarene zahvaljujući mjerama Županije. Posjetite stranicu Županija za tebe i ostvarite vaše snove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:49