Županija za tebe
Županija za tebe

Ronilački klub IV. gardijske brigade razvio studiju razvoja mjera povećanja održivosti morskih resursa i zaštite pomorske baštine županije

StoryEditor
Piše PROMO
27. travnja 2021. - 07:00

Splitsko-dalmatinska županija svojim stanovnicima želi osigurati kvalitetan život uz ostvarivanje njihovih želja. Uz pomoć natječaja koje nudi Županija za tebe, svatko može realizirati svoju ambiciju.

Postalo je puno jednostavnije zasnovati obitelj, studirati u drugom gradu, educirati se u IT-u, provoditi studije podmorja, nadograditi kuću ili se baviti poduzetništvom i gospodarstvom.

Do sada je ostvareno čak 747 potpora u osnivanju i razvoju malog gospodarstva na području Splitsko-dalmatinske županije. Prosječan iznos ovih poticaja iznosio je 18.536,06 kuna uz ukupnu vrijednost od 15.800.000,00 kuna.

Osim gospodarskih poticaja, važno je istaknuti da županija ulaže poseban trud u brizi o moru i njegovim vrijednostima. U projekt Pomorsko je dobro uključio se  i ronilački klub IV. gardijske brigade Split i na temelju istraživanja razvio studiju razvoja mjera povećanja održivosti morskih resursa i zaštite pomorske baštine županije.

image
Županija za tebe

Za napredak ovog projekta izdvojeno je 80.000,00 kuna. Predsjednik Kluba Ćiro Ugrin ponosan je što se mogao uključiti u ovaj hvalevrijedan projekt.

- Projektu smo se pridružili s ciljem da se stanje u moru na ovom području popravi – kazao je Ćiro Ugrin, predsjednik Kluba.

Do realizirane ideje možete doći i vi. Posjetite stranicu Županija za tebe i vaše interese pretvorite u stvarnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 07:25