StoryEditorOCM
PromoKraj turneje

Završilo ZABA ljeto za klijente, slijedi izvlačenje troje dobitnika koji će osvojiti po 10.000 eura

Piše PROMO
3. rujna 2024. - 14:13

ZABA ljeto za klijente, velika ljetna turneja Zagrebačke banke u sklopu koje su se bankari družili s građanima u poslovnicama na otvorenom, završila je svoje putovanje po jadranskoj obali. U ponedjeljak je u Makarskoj na Trgu 156. brigade Hrvatske vojske podignuta posljednja „banka na otvorenom“, čime je došla do kraja turneja koja je posjetila čak devet gradova od krajnjeg sjevera do juga jadranske obale.

Kao i na prijašnjim destinacijama, posjetiteljima su na raspolaganju bili Zabini bankari koji su ih informirali o novim mogućnostima i pogodnostima vezanim uz prelazak klijenata banke na Mastercard kartice. Svi postojeći i budući klijenti Zabe imali su priliku i sudjelovati u vrijednoj nagradnoj igri u kojoj će troje sretnih dobitnika osvojiti čak 10.000 EUR na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Osim bankara koji su bili na raspolaganju za pitanja o proizvodima i uslugama, posjetitelje su dočekali zabavni sadržaji, osvježenja i pokloni iznenađenja.

Devet gradova duž jadranske obale

U Makarskoj je bila posljednja prilika za postojeće i nove klijente Zabe da se uključe u nagradnu igru. Postojeći klijenti na lokaciji su trebali pokazati svoju novu ZABA debitnu Mastercard karticu tekućeg računa te se prijaviti za sudjelovanje. Vrijednu nagradu mogli su osvojiti i novi klijenti, koji po prvi put u razdoblju trajanja nagradne igre na lokacijama terenske promocije ugovore tekući račun u Banci.

Nagradna igra i dalje traje i to do 8. rujna, jer sa svakom izvršenom transakcijom ZABA debitnom Mastercard karticom tekućeg računa tijekom razdoblja trajanja nagradne igre, klijenti koji su se prijavili u nagradnu igru u poslovnicama na otvorenom, bit će ponovno automatski evidentirani kao sudionik u nagradnoj igri i tako si uvelike povećati šanse za osvajanje nagrade. Svi uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri nalaze se na zaba.hr.

Velika ljetna turneja Zagrebačke banke po jadranskoj obali počela je 8. kolovoza te je u malo manje od mjesec dana posjetila Rijeku, Pulu, Poreč, Novi Vinodolski, Umag, Šibenik, Trogir, Split i Makarsku. Uskoro slijedi izvlačenje troje sretnih dobitnika koji će osvojiti po 10.000 eura na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 06:07