StoryEditorOCM
PromoPromo

Modni favoriti s domaćim potpisom za lagano i bezbrižno ljeto sada su na popustu

Piše Promo
12. srpnja 2024. - 11:03

Topli dani provedeni na suncu, sporiji i ugodniji način života, povezanost s prirodom i opušteno ‘stanje uma‘ ono su za čime trenutno žudimo, a sada dašak te atmosfere možemo unijeti u svoje ormare. Domaći brend Galeb predstavio je svoju najnoviju kolekciju, inspiriranu Mediteranom kao morem kultura te prepoznatljivim opuštenim i prirodnim stilom. Uz ovu kolekciju, svaki dan može biti opušten, lagodan i stylish, te ispunjen neopterećenim uživanjem.

Opuštena elegancija mediteranskog načina života glavni je motiv ove kolekcije, gdje se casual i elegantni stil savršeno stapaju.

image
Maja Kljaic
image
Maja Kljaic

Slow living

Kampanja nove kolekcije smještena je u netaknutoj prirodi predivnog otoka Paga, što savršeno odražava predanost brenda održivosti i odgovornom pristupu modi. Svaki kadar kampanje odiše lakoćom i slobodom življenja gdje je naglasak stavljen na uživanje u trenutku.

image
Maja Kljaic

Znamo da svaka sezona nosi svoje trendove, ali prugice ostaju vječni klasik. No, ove godine dolaze u sasvim drugačijem obliku. Neutralne boje, trendi krojevi i zanimljive linije čine novo izdanje omiljenih prugastih haljina.

image
Maja Kljaic
image
Maja Kljaic
image
Maja Kljaic

Galeb kolekcija također nudi novitete za muški ormar u obliku laganih T-shirt majica iz organskog pamuka bez bojila, odnosno neutralnih zemljanih tonova, a tu su i kratke hlače za sportska i opuštena izdanja.

image
Maja Kljaic

Zamijenite li klasični T-shirt polo majicom, svome looku dodat ćete dašak profinjenosti. Basic majice su ove sezone dobile novi upgrade pa tako možete birati između neutralnih klasičnih majica za minimalističan i formalan izgled, ili  šarmantne polo majice s detaljem prugica za trendi zanimljiv look.

image
Maja Kljaic
image
Maja Kljaic

Ženstvena elegancija

Senzualnost, jednostavnost i elegancija savršeno opisuju nove haljine rezervirane za ljetne večeri ili đir u živahnoj gradskoj vrevi. Posebno izdvajamo jednostavne duge haljine od rebrastog pletiva koje ističu ženstvenost.

image
Maja Kljaic
image
Maja Kljaic
image
Maja Kljaic
image
Maja Kljaic

Limited edition collection – Buža

Ova kolekcija je spoj tradicije, nasljeđa i strasti prema bezvremenskim donjim rubljem.Već više od 70 godina, domaći brend Galeb se istaknuo svojom ekspertizom u proizvodnji donjeg rublja, prirodnim materijalima koje koristi i standardima visoke kvalitete.

U novoj kolekciji su ponovno udahnuli dio prošlosti i stvorili nove neodoljive modele donjeg rublja. A najudobniji pamuk s retro elementima spaja jednostavan i trendi stil kojeg ćete rado nositi i kao vanjski odjevni predmet.

image
Maja Kljaic
image
Maja Kljaic

Još jedan od razloga zbog kojih se veselimo ljetnim danima bez sumnje su i sezonski popusti, a na policama omiljenog domaćeg brenda Galeb do čak 50% niže nalaze se stylish komadi za ljeto na gradskim ulicama i pješčanim plažama.

Ne propustite priliku osvježiti svoj ormar s novim komadima i osjetite dašak Mediterana u svakom trenutku. Posjeti Galeb prodavaonicu ili webshop, odaberi svoje modne favorite za bezbrižno #SlowLiving ljeto.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 20:06