StoryEditorOCM
Promo arhivEkskluzivni dućan

Vodeći svjetski wellness brend u Splitu otvorio prvu trgovinu u Hrvatskoj: na otvorenje stigli brojni poznati, pogledajte tko je sve došao isprobati luksuznu prirodnu kozmetiku

Piše PROMO SD
29. studenog 2019. - 14:50
spa_ceylon18-281119

Spa Ceylon, vodeći svjetski brend u izrazito rastućem segmentu wellnessa, otvorio je u Hrvatskoj svoju prvu trgovinu prirodne kozmetike temeljenu na principima ajurvede!

Splitu je pripala čast da među prvim gradovima u Europi dobije svoj ekskluzivni dućan, i to u najvećem trgovačkom centru u regiji, Mall of Split. Spa Ceylon ima jedinstven koncept koji objedinjuje drevnu mudrost ajurvede, prirodne sastojke i vrhunske profesionalne spa rituale. Svojim inovativnim konceptom omogućuje kupcima jedinstveni doživljaj luksuznog wellnessa s potpuno prirodnim sastojcima.

Trenutno proizvodi više od 500 potpuno prirodnih proizvoda za osobnu njegu, make-up i wellness, te kućne arome. Kompletan asortiman uključuje prestižne preparate za njegu lica, tijela i kose, te brojne proizvode za stvaranje ugođaja kućnog wellnessa.

Brend su osnovala braća Shiwantha Dias i Shalin Balasuriya u svibnju 2009. godine i u deset godina postojanja postao je globalna zvijezda u luksuznom wellness sektoru. Povodom otvorenja prve brendirane trgovine u Hrvatskoj, kojem su prisustvovali brojni poznati, jedan od dvojice osnivača ovog brenda, Shalin Balasuriya je pozdravio okupljene i poželio im dobrodošlicu.

- Izuzetno smo zadovoljni što je Hrvatska postala druga zemlja u Europi koja je otvorila brendiranu trgovinu Spa Ceylon, te postala našim 97. dućanom u svijetu. Trgovački centar Mall of Split savršeno je mjesto za smještaj prve hrvatske Spa Ceylon trgovine, jedan je od najvećih trgovačkih centara u regiji za koje smo uvjereni da će ljudi iz Hrvatske i susjednih zemalja uživati ​​u Spa Ceylon doživljaju. Koristim priliku kako bih se zahvalio svojim hrvatskim partnerima i poželio im sve najbolje u njihovom poslovnom poduhvatu. Posebno bih naglasio da su njihovi napori da se ova predivna trgovina otvori u samo šest mjeseci od prvog susreta s nama izuzetni, te su ujedno i svjedočanstvo njihove posvećenosti da ovaj brend podijele sa cijelom Hrvatskom. Svim Hrvatima: Ayubowan i dobrodošli u Spa Ceylon - kazao je Balasuriya.

Tvrtka je inače posvećena u potpunosti ekologiji, etičkom načinu proizvodnje, autentičnim formulacijama podrijetla ajurvede, sve u cilju održivog razvoja i dobrobiti za čovjeka i zajednicu. Stoga zadnjih godina i pobire sve važnije nagrade na svjetskim izborima u segmentu luksuznog wellnessa.

Danas je brend prisutan u više od 50 gradova i 17 zemalja, na gotovo svim kontinentima i uskoro dostiže brojku od 100 otvorenih trgovina i wellness centara diljem svijeta. Prva Spa Ceylon trgovina u Hrvatskoj, ujedno 97. u svijetu, jučer je svečano otvorena u Splitu čime se Split upisao na kartu ekskluzivnih lokacija kao što su Colombo, Tokijo, Osaka, Moskva, Melbourne, Singapur, Seul, Kuala Lumpur, Mumbai, Karachi, Sofija i drugi. U kolijevci brenda, Šri Lanci danas posluje preko 30 vrhunski opremljenih trgovina, od kojih mnogi u svom prostoru sadrže luksuznu wellness i spa zonu. U idućoj godini očekuje se ekspanzija u Europi, a poslovanje se širi i na SAD.

Čvrsto ukorijenjen na globalnom wellness tržištu, Spa Ceylon uživa prestižni status jednog od najvećih azijskih brandova, a osnivači tvrtke Shiwantha Dias i Shalin Balasuriya dobitnici su nagrade za vodeće poslovne lidere u ovom segmentu i izabrani su među top 100 poslovnih lidera u Aziji za 2018.godinu. Posljednja u nizu nagrada pripala je liniji proizvoda Virgin Coconut, kao najboljem novom proizvodu za njegu kože, a luksuzna ponuda inovativne linije Sleep u posljednje četiri godine dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i višestruki pobjednik na dodjeli nagrada World Luxury Spa Awards.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:53