TURIZAM

Hotel ‘Park‘ Stoljeće tradicije kao zalog dobrog poslovanja

Piše Ružica Mikačić
Foto Nikola Vilic/Cropix
20. prosinca 2021. - 08:00

Postoje trenuci, susreti ili događaji, poslovni ili privatni, neki sasvim posebni dani za koje iz sveg srca želimo da budu uspješni, drukčiji, neponovljivi u svojoj eleganciji i ugođaju kako bismo ih pamtili baš po tome. I već stotinu godina za takve situacije, izbor Splićana i njihovih gostiju je hotel "Park", za koji se sa sigurnošću može reći kako ne postoji netko koga uz taj hotel ne vežu bilo poslovna ili privatna druženja koja ostaju u sjećanju. Elegantan u svojoj najvišoj kategoriji usluge od pet zvjezdica, raskošnog i decentnog interijera, s tradicionalnom vrhunskom gastroponudom u jednom od najljepših dijelova grada, hotel "Park" podjednako je zanimljiv za poslovna ili obiteljska okupljanja.
Jer lako je priznati da se u lijepom prostoru i ugodnom ambijentu radi bolje i uspješnije, razgovori su otvoreniji i opušteniji, a dogovori se postižu jednostavnije. Bilo da se prati konferencija velikog broja sudionika, organizira seminar, savjetovanje, edukacija ili poslovni razgovori s najbližim partnerima, mogućnosti hotela "Park" za poslovne susrete su neiscrpne. Uostalom, nisu njegovi saloni i kongresne dvorane slučajno bile odabir za neka od najvažnijih političkih i društvenih događanja u proteklom stoljeću njegova rada. Unutrašnjost hotela svakom sudioniku poslovnog skupa, koji mogu biti od pet do 170 gostiju, ovisno o rasporedu sjedalica i odabiru odgovarajuće kongresne dvorane, daje osjećaj da se nalazi u ugodnom dnevnom boravku s vrhunskom tehničkom opremom i ugostiteljskom ponudom koja to prati. Zato je čak i raditi u nekoj od pet manjih i većih kongresnih dvorana hotela "Park" pravo zadovoljstvo za sve sudionike.
Od dvorane "Akvarel", koja u kino-postavu može primiti 45 sudionika, preko dvorane "Floramye" s kapacitetom 50 ljudi, ili povezivanje njih dviju zajedno za skupove od stotinjak sudionika, do dvije dvorane "Grand Park" koje primaju svaka po 80-90 sudionika, ili zajedno 170 ljudi u jedinstvenoj dvorani, ugodni prostori tog hotela namijenjeni poslovnim skupovima imaju sve pretpostavke za uspješnost događanja. Opremljene platnom, LCD projektorom, bežičnom i žičnom internetskom vezom, mogućnostima videokonferencije, razglasom, pozornicom, govornicom i prema potrebi kabinama za simultano prevođenje, sve poslovne dvorane hotela "Park" omogućavaju uspješnu radnu atmosferu i potpunu zvučnu izoliranost te ugodna druženja na terasi hotela nakon uspješno obavljenog posla. Bilo da se radi o poludnevnom, cjelodnevnom ili višesatnom poslovnom okupljanju, unutrašnjost hotela "Park" postat će vrlo brzo dio vaše uspješne poslovne priče, baš kao što je uspješna i njegova već cijelo stoljeće.
A tradicija okupljanja za obiteljske svečanosti i posebne dane koje se želi obilježiti decentnom proslavom u elegantnom okruženju i uz vrhunske delicije, već je desetljećima dio života Splićana i njihovih gostiju. Malo tko u svojim najljepšim uspomenama ne čuva sjećanje na neko događanje u hotelu "Park", lijepe proslave, vjenčanja, obljetnice, nezaboravne večeri uz glazbu i ples. Stvorene su i nove mogućnosti za takve svečanosti u različitim prostorima, a terasa hotela "Park", kao najljepša terasa splitskog hotelijerstva u srcu grada, odabir je za najglamuroznija romantična vjenčanja s kapacitetom do 200 uzvanika. Stakleni vrt nadomak nje pruža mogućnosti uživanja u svim godišnjim dobima za svečanosti do 90 uzvanika.
Unutar kamenih zidova hotela već stotinu godina besprijekornu ugostiteljsku uslugu nudi restoran "Split 1921", čiji interijer krasi art deco stil, a savršen je izbor za profinjene svadbene svečanosti i intimna primanja do 90 uzvanika, a restoran je moguće spojiti sa staklenim vrtom. Sala "Grand Park" raskošno je uređen prostor s dnevnim svjetlom koji je savršen izbor za vjenčanja jer ima izravan pristup terasi i zaseban ulaz, a može primiti za besprijekorno uređenim svečanim stolovima do 160 gostiju. Uz niz maštovitih jelovnika za uživanje u gastronomiji hotela "Park", njihovo osoblje nudi i mogućnosti personaliziranih jelovnika, posebno iskreiranih za određenu priliku, tratamente, okupljanja...
Treba samo krenuti prema Bačvicama i dogovoriti sve detalje za poseban dan ili večer u hotelu "Park", koju želite pamtiti po najboljem. Sve dalje, od izvrsnosti usluge do vašeg zadovoljstva, njihov je zadatak.

08. svibanj 2024 13:51