gospodarstvo

DUB INŽINJERING ‘Info point‘ za svaku zgradu

20. prosinca 2021. - 09:47

Već više od 23 godine DUB-inženjering, upraviteljska kuća koja uspješno skrbi o stambenim i poslovnim objektima u Splitu i Dalmaciji, povod je za razgovor sa vlasnikom i direktorom Mislavom Čizmićem, svestranim i uspješnim mladim poduzetnikom koji osim u upraviteljstvu zgradama uspješnu karijeru gradi i na drugim područjima.

- Nakon preustroja i modernizacije tvrtke naš upraviteljski portfelj broji više od 160 zgrada s tendencijom stalnog porasta i jako smo zadovoljni trenutnom situacijom, a poglavito projekcijama za budućnost jer smo na tržištu prepoznati kao pouzdan i odgovoran partner koji osim dnevne operative nastoji u model poslovanja integrirati i nova rješenja kao i modernizirati način poslovanja sukladno sa suvremenim trendovima.

Nikada nismo dijelili klijente ni partnere prema bilo kakvom kriteriju osim strogo profesionalnog. Jer za nas zgrade nisu samo broj već svakome pristupamo individualno - kazao je Čizmić spominjući i novi sustav upravljanja. 

- Tvrtka DUB je s partnerima osmislila jedinstven model digitalne oglasne ploče, a do danas je proizvod značajno evoluiorao u univerzalni i široko primjenjivi "info point" proizvod koji je već zaživio na vrlo prihvatljiv način integracije u niz objekata. Vrijeme ormarića je prošlost. Digitalna oglasna ploča ili "info point" predstavlja intelignetno programsko rješenje za upravljanje i prikazivanje svih bitnih sadržaja na zaslonima u stambenim zgradama, a i za općine, gradove, županije, odnosno za sva mjesta na kojima postoji potreba prikazivanja obavijesti, natječaja, financijskih izvještaja, informacija, te prezentacija uz stalni nadzor i u realnom vremenu. Ovim proizvodom jednom zauvijek mijenjamo zastarjele oglasne ploče (drveni ormarići), na kojima danas predstavnici stanara, zaposlenici javnog ili državnog sektora ispisuju i lijepe obavijesti, a predvorja javnih objekata ili stambenih zgrada osuvremenjuje u skladu s najnaprednijim svjetskim standardima. Eliminira se potreba za lijepljenjem obavijesti po zgradi, zidovima, liftovima, te se rješavamo nepotrebnog smeća. Ažuriranje u realnom vremenu, dinamički dodaci poput sata, datuma, vremenske prognoze i sl. samo su neki od niza bitnih sadržaja koji predstavljaju modernu, ali i potpuno ekološko rješenje, te unaprjeđuje komunikaciju između pružatelja i korisnika obavijesti. 

24. travanj 2024 14:49