StoryEditorOCM

Ćipe: ‘Nikad nisam rekao da je Plenković lopov! Nađite mi tu izjavu!‘; Snimka je ‘iskopana‘, još ga je jače ‘počastio‘

Piše JL
22. travnja 2024. - 14:34

"Nikada nisam izgovorio da je Plenković lopov!", rekao je danas u intervjuu N1 televiziji Stipo Mlinarić Ćipe, jedan od vodećih ljudi Domovinskog pokreta. "Nađite mi gdje sam to rekao!", poručio je Ćipe novinaru koji ga je suočio s prethodnim izjavama.

A potom je Mlinarić Ćipe nastavio: "Rekao sam da država ne smije biti taoc jednog čovjeka to i sada kažem. Nitko nema pravo da zbog nečijeg ega bude taoc cijela država", kazao je.

"Ego ne smije biti ispred hrvatskog naroda", zaključio je nastavljujući se na tezu da nikada nije rekao da je Plenković lopov.

Ipak, Ćipi je pamćenje, izgledno, kratkog vijeka pa je zgodno da mu ga na ovom mjestu osvježimo. A uostalom, sam je pozvao da se takva izjava pronađe.

Prošle je godine, 23. veljače, na Facebooku sam objavio izlaganje iz Hrvatskog sabora. Ovako počinje:

"Mislio sam mu ovo u oči reći (Plenkoviću, op.a.) ali tu je njegova potpredsjednica Vlade iz SDSS-a, ona će mu sve prenijeti. Da je tu, (Plenković, op.a.) ja bi ga gledao u oči, a ovako ću pročitati", započeo je Mlinarić Ćipe.

Nakon što je nabrojio sve ono što smatra Plenkovićevim političkim promašajima, zastupnik DP-a, na koncu je zaključio.

"Cijela država je talac jednog nacionalnog izdajice (Plenkovića, op.a.). Cijela država je talac jednog lopova, izdajice i najvećeg neprijatelja hrvatskog naroda!"

Pogledajte video koji je, ponavljamo, Stipo Mlinarić Ćipe sam objavio na svom Facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:24