StoryEditorOCM

DRUGI POKUŠAJBrodosplit prodaje svoju luksuznu jahtu namijenjenu i za oceanska krstarenja. Cijena Katine? Samo za odlikaše

Piše Split SD
22. travnja 2022. - 14:22

Jahta "Katina", u vlasništvu "Brodosplita", oglašena je za prodaju za 32 milijuna eura, javlja portal Boat International

Podsjetimo, riječ je o 60-metarskoj jahti izgrađenoj 2015. godine i tada je bila prva novogradnja izgrađena za vlastitu flotu otkako je DIV preuzeo "Brodosplit". 

Ovo je drugi put da se za "Katinu" traži novi vlasnik. Prvi put je oglašena za prodaju 2016. godine, samo godinu dana nakon izgradnje, a cijena luksuzne jahte tada je iznosila 26 milijuna eura. 

Kako stoji u opisu na službenim stranicama "Brodosplita", jahta na svoje tri palube u šest VIP kabina može primiti 12 putnika, o kojima se brine 15 članova posade, a namijenjena je za krstarenje Mediteranom i Karipskim otocima, ali i za oceanska krstarenja, sukladno certifikatima Hrvatskog registra brodova i kodu Maršalovih Otoka.

Šest luksuzno uređenih VIP kabina za goste smješteno je na gornjoj palubi, a prostrani salon i soba za sastanke mogu istodobno primiti po 35 osoba za poslovne susrete, prezentacije ili zabave.

Iz "Brodosplita" na svojoj stranici naglašavaju da je cijela jahta pokrivena audio-video zabavnim sustavom, kao i priključcima za internetsku mrežu. Sve tri palube povezuje putničko dizalo, a hrana se iz kuhinje do salona doprema posebnim liftom. Poseban noćni ugođaj stvaraju podvodna svjetla i svjetleće ime jahte.

Opremljena je saunom, jacuzzijem, bolnicom i teretanom, ali i najsuvremenijom opremom za vodene i adrenalinske sportove, kao što su daske za jedrenje, vodeni skuteri, vodeni park, tobogani, kajaci, daske za veslanje, fly board, bicikli, banane i ostale slične igračke za vuču, wakeboard, skije za vodu, oprema za ronjenje, oprema za sportski ribolov i big game, jetpack, hover board, sea bob i sl.

27. travanj 2024 23:56