StoryEditorOCM

SMASU Splitu započela konferencija o svim aspektima vodenih sportova: pričat će se o jedrenju, ronjenju, plivanju...

Piše M. Ilić
20. rujna 2023. - 09:11

Kineziološki fakultet u Splitu domaćin je, po drugi put, konferenciji "Science and Medicine in Aquatic Sports (SMAS)" koja se održava u hotelu Radisson od 19. do 22. rujna.

Konferencija ima za cilj okupiti sve vodeće akademike, znanstvenike, istraživače i trenere u području vodenih sportova kako bi razmijenili i podijelili svoja iskustva i rezultate istraživanja u svim aspektima vodenih sportova. Također pruža vrhunsku interdisciplinarnu platformu za istraživače, praktičare i edukatore za predstavljanje i raspravu o najnovijim inovacijama, trendovima i problemima, kao i praktičnim izazovima s kojima se susreće i usvojenim rješenjima u području vodenih sportova.

Između ostalih eksperata iz područja vodenih sportova, svoja izlaganja pripremili su: Joseph W. Duke (Northern Arizona University, Department of Biological Sciences), Igor Borić (Bolnica Sv. Katarina), Tomislav Franić (Medicinski fakultet u Splitu), Ivan Drviš, Klara Šiljeg i Pavle Mikulić, (svi sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu).

Više detalja se može pronaći na https://smas.kifst.hr/.

27. travanj 2024 11:24