StoryEditorOCM

bogata ponuda‘Hrvatski dani male brodogradnje i turističkih atrakcija‘ održat će se u Marini Kaštela od 10. do 13. lipnja

Piše OM
25. svibnja 2021. - 16:04

Pred nama je 13. izdanje Hrvatskih dana male brodogradnje i turističkih atrakcija.

- Zahvaljujući povjerenju koje ste nam pružili, organizirali smo i održali u lipnju 2020. jedinu europsku manifestaciju nautike i turizma u tom periodu. Upravo prošlogodišnje izdanje dodatno je potvrdilo ispravnost naše višegodišnje usmjerenosti prema promociji domaćih proizvoda. Stoga ćemo i ovog proljeća ponuditi tržištu najbolje proizvode za nautiku i turizam s ciljem što bolje i kvalitetnije pripreme nautičko-turističke sezone u Republici Hrvatskoj - ističu organizatori.

- Motorni brodovi, gumenjaci; brodska, nautička, plažna, ribolovna, ronilačka i komunala oprema; električna vozila i vozila renomiranih svjetskih proizvođača, te drugi atraktivni proizvodi dio su naše ovogodišnje ponude. Prostrani morski ambijent marine Kaštela, biti će sigurno mjesto Vašeg posjeta i kupnje proizvoda „Po mjeri čovika“. Vidimo se u Marini Kaštela, u lipnju 2021. Dobrodošli! - zaključuju organizatori u svom pozivu.

27. travanj 2024 19:00