StoryEditorOCM

Jatsui Crazy SquidSilikonska varalica za najzubatije predatore: kobna je za kirnje, zubace, gofove, kovače i krunaše

Piše Boris Bulić/MAX FISHING
4. travnja 2023. - 09:41

Na temelju 3D skeniranja prave lignje čime su zadržani vrhunski detalji i super realistični profil, Jatsui Crazy Squid silikonska varalica pliva i izgleda baš poput prave lignje zbog čega uspijeva prevariti i najopreznije grabežljivce.

Doslovno kobna za kirnje, zubace, gofove, kovače i krunaše može se koristiti u vertical jiggingu, ali i u panuli, driftingu, pri čemu se može montirati na mnogo načina, od pomaknutih udica čime se izbjegava zadjev do dodavanja olovnih glava raznih oblika, sve u zavisnosti o korištenoj tehnici.

Dok se Jatsui Crazy Squid kreće kroz more, pulsiranje peraja i trakova vibriraju emitirajući iznimno provokativnu emisiju impulsa izluđujući sve predatore u blizini izazivajući ih na napad.

Posebna struktura glave, spojiva s plaštom, u kombinaciji s provrtima za prolaz duž silikonskog tijela omogućuje ekstremnu prilagodbu u fazi sastavljanja adekvatnog predveza.

INFO:

NEVICO
Tel: 023/239-239
www.nevico.hr

Inače je ova varalica naoružana smo s jednom velikom udicom kojoj vrh izviruje po sredini plašta  s gornje strane čine je u startu izbjegnuta mogućnost zadjeva čak i kad se varalica povlači po iznimno zahtjevnom terenu.

Jatsui Crazy Squid varalice su dostupne u dvanaest dekora i tri različite verzije. Prva je jednobojna JATSUI CRAZY SQUID FULL COLOR, kod druge je tijelo opremljeno svjetlucavim šljokicama JATSUI CRAZY SQUID SPLIT COLOR dok je treća verzija JATSUI CRAZY SQUID LUMO COLORS ima fluorescentno tijelo.

Jatsui Crazy Squid varalice su duge 23 centimetra, a mogu se kupiti u težinama od 150 do 200 grama, po cijeni od 14,86 do 18,45 eura to ovsi o odabranoj težini i dekoru

image

JATSUI CRAZY SQUID je dostupna u više dekora i težina

image

JATSUI CRAZY SQUID varalica je naoružana jednom velikom udicom

 

30. travanj 2024 10:24