StoryEditorOCM

UNIMARI najcrnju noć pretvara u zoru: predstavljamo ručnu kameru za noćno gledanje Sionyx Aurora Pro

Piše Promo
17. svibnja 2024. - 09:43

Noćna plovidba je zbog nemogućnosti osmatranja okoline i plovnog puta ispred pramca poseban izazov za sve skipere i kapetane. Ujedno je i stresna, jer je vrlo teško uočiti neosvijetljene male brodice u ribolovu ili plovidbi, odlomljene grane ili odbačene predmete u moru, a puno je teže procijeniti i udaljenost broda od obale.

Ipak, za sve spomenute nevolje postoji pouzdan lijek u vidu kamera za noćno osmatranje. Upravo je takva ručna kamera Sionyx Aurora Pro, koja omogućuje dobru vidljivost skiperu čak i u najtamnijoj noći, jer joj je za rad dovoljna svjetlost zvijezda. Štoviše, njezina vrhunska digitalna optika osigurava sliku u boji. Aurora Pro pouzdano će raditi čak i po kiši ili dok prskaju valovi, budući da je vodootporna i može izdržati uranjanje na dubinu od jednog metra čak 30 minuta.

Prilikom korištenja imate izbor gledati kamerom uz vidno polje od 44 stupnja ili putem ekrana na mobitelu na koji ste instalirali aplikaciju Sionyx, s tim da možete i snimati viđeno u vlastitu memoriju kamere kapaciteta pohrane 256 GB. Teška je 274 grama, otporna na pad na beton s visine od jednog metra, baterija joj u radu traje dva sata, a raspon fokusiranja je od 3 metra do beskonačno.

S kamerom za noćno gledanje Sionyx Aurora Pro dobit ćete i čvrsti vodotporni kovčežić, 2 punjive baterije, USB kabel za punjenje dvije micro SD kartice kapaciteta 32 GB. Riječka tvrtka Unimar u svojim trgovinama i preko webshopa prodaje ovu naprednu i korisnu kameru za 1337 eura. M.Š.

01. lipanj 2024 02:46