StoryEditorOCM

top marineDa vam pljusak ne pokvari ribolov: predstavljamo kišna odijela ‘Ocean‘ za zimske uvjete

Piše Promo
29. studenog 2023. - 10:14

Kvalitetna odjeća, ponajprije vodonepropusna, jedan je od osnovnih preduvjeta koje valja ispoštovati kad je u pitanju bilo kakav zimski izlazak na more.

Naime, zimski vremenski uvjeti su sve samo ne i predvidivi tako da i najmanji iznenadni pljusak može pokvariti kompletan ribolovni užitak, a možda i ozbiljno narušiti zdravlje o čemu na vrijeme treba razmišljati.

Srećom tu je Top Marine, prodavaonica koja se brine da na vrijeme priskrbi sve što je potrebno za rješavanje takvih problema.

U ovoj dubrovačkoj prodavaonici ribolovne opreme u ponudi su kvalitetna kišna odijela koja bi svaki ribolovac trebao imati ili u ruksaku, ili na brodu, ili u prtljažniku automobila.

Riječ je o odijelima koje potpisuje Ocean, svjetski renomirani brend i koja su se dokazala doslovno na svim morima svijeta.

Prednost ovih modela u odnosu na ostale je njihova mala težina uz visoku nepropusnost.

INFO:

TOP MARINE
Ul. Nikole Tesle 2, 20000, Dubrovnik
tel. +385 20 357 017
topmarine.dubrovnik@gmail.com

Zahvaljujući pažljivo biranim krojevima ova se odijela lako navlače i svlače preko odjeće i obuće tako da je korištenje krajnje pojednostavljeno.

U ponudi su jakne, ali i dvodijelni kompleti, od onih iznimno izdržljivih profesionalnih kakve koriste i profesionalni ribari na plivaricama i naftnim platformama, do onih potpuno laganih koja stanu u manju vrećicu.

Tako primjerice, ona prepoznatljivo narančasta Ocean jakna košta 99 eura dok dvodijelno Regen plavo PU odijelo podstavljeno mikrofibrom košta 67 eura.

Na vama je samo da odaberete model koji vam paše, pa na more odete uživajući u ribolovu bez straha po zdravlje.  Boris Bulić/MAX FISHING   

image

Ovakve kabanice koriste profesionalni ribari

Cropix
image

Pod ovakvom je kapuljačom glava suga bez obzira na količinu kiše

Cropix

 

27. travanj 2024 19:04