StoryEditorOCM
ŽivotSAZNALO SE

Znate li zašto godinama Hillary Clinton viđate uglavnom u hlačama? Sada je otkrila razlog

Piše MOZAIK SD
9. rujna 2022. - 08:11

Godinama su njezin modni zaštitni znak: Hillary Clinton posjeduje bezbroj odijela s hlačama. U intervjuu za CBS News govorila je o tome što ju je navelo da se prestane pokazivati u javnosti u suknjama ili haljinama.

image

Hillary Clinton 

Ludovic Marin/Afp

Službeno imenovanje u Brazilu prije mnogo godina ostavilo je gorak okus na Hillary: "Sjedila sam na kauču i novinari su pušteni unutra", prisjeća se Clinton svog putovanja kao prva dama. "Bilo je nekih koji su fotografirali prema gore."

image

Hillary Clinton 

Eduardo Munoz Alvarez/Afp

Neke od snimki potom su zloupotrijebljene za reklame za donje rublje. "I odjednom Bijela kuća dobiva poruke o reklamama na kojima se vidi kako sjedim.Međutim, način na koji su fotografije snimljene je sugestivan."

Hillary Clinton kaže da je to bio prvi od nekoliko puta kada se s fotografima osjećala neugodno zbog kuta pod kojim su snimljene fotografije. "Nije se mogla nositi s tim" i na kraju je odlučila nositi odijela s hlačama.

image

Hillary Clinton i kćerka

Brendan Smialowski/Afp

Poražena američka predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton tijekom kampanje postala je 2016. godine potpuno neočekivan modni uzor. Naime, zbog njezinog zaštitnog znaka - strogih odijela - potražnja za tim odjevnim predmetom porasla je za nevjerojatnih 460 posto!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2022 12:11