StoryEditorOCM
ŽivotMOŽE I NA RATE

Znate li koliko košta porod u privatnom rodilištu na kakav se odlučila Ella Dvornik? Trebat će vam kredit, jer cijene koje smo doznali mogle bi vas šokirati!

Piše Saša Jadrijević-Tomas
13. studenog 2017. - 22:15

Iako u našim rodilištima rade izuzetni stručnjaci te je, kako pokazuju statistike, briga za bebu i mamu na zavidnom nivou, dio roditelja iz ovih ili onih razloga odlučuje se za privatna rodilišta. Doduše, možda je jedan od razloga strah koji je zavladao prije nekoliko godina kada su brojne majke u suradnji s udrugom Roda izišle u javnost i ustvrdile da su tijekom poroda u pojedinim državnim bolnicama imale neugodna i krajnje mučna iskustva s pojedinim babicama i liječnicima. No, onda su se javile i druge žene koje su potvrdile da je u državnim rodilištima njihov porod protekao bez problema, te su imale vrhunsku brigu.

Kako smo već prenijeli, mlada Ella Dvornik se odlučila na porod u poznatom privatnom rodilištu i poliklinici Podobnik. Svaka majka (a i otac) žele najbolje za svoje dijete, te ovim tekstom ne želimo prozivati mlade roditelje koji su se odlučili za privatnike, nego samo ukazati koliko zapada porod u privatnom rodilištu. Stoga, prenosimo cjenik takvih poroda, ako plaćate u gotovini. Ako, pak, plaćate karticama ili na rate onda se cijena povećava. Moguće je plaćanje obročno 2‐12 rata bez kamata ili na kredit do 36 rata.

VAGINALNI POROD (hospitalizacija pacijentice i neonatološko zbrinjavanje djeteta (hospitalizacija 3 dana) – 16.500 kn

POROD U VODI (hospitalizacija pacijentice i neonatološko zbrinjavanje djeteta (hospitalizacija 3 dana) – 20.000 kn

POROD CARSKIM REZOM (hospitalizacija pacijentice i neonatološko zbrinjavanje djeteta (hospitalizacija 5 dana) – 27.500 kn

Epiduralna analgezija – 2200,00 kn

Uzimanje krvi iz pupkovine za matične stanice – 1000,00 kn

Određivanje KG i Rh faktora djeteta i davanje zaštite u slučaju Rh negativnih trudnica – 500,00 kn

Određivanje KG djeteta u slučaju žutice – 200,00 kn

Boravak supruga u bolnici u apartmanu s pacijenticom – 550,00 kn

Produženje hospitalizacije po danu – 1500,00 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2023 17:28