StoryEditorOCM
ŽivotDESET GODINA

Život Corinne Schumacher nakon nesreće: ‘Živi kao zatvorenik jer zna da će svi htjeti s njom razgovarati o Michaelu‘

Piše SCENA SD
23. ožujka 2023. - 21:34

Prošlo je deset godina otkako je nagrađivani vozač Formule 1 Michael Schumacher doživio strašnu skijašku nesreću i traumu mozga koja ga je prikovala za krevet i invalidska kolica. Pozitivne vijesti o njegovom oporavku još uvijek ne stižu, a njegova supruga Corinna sve ove godine trudi se sačuvati njegovu privatnost, piše Gloria.

image

1994. godine: Michael Schumacher i Corinna Schumacher

Firo Sportphoto//Dpa Picture-alliance Via Afp

Za suprugu Corinna, koja se udala za Schumachera 1995. godine i njihovog sina Micka, protekle godine najteže su u njihovom životu. Obiteljski prijatelj Eddie Jordan (74) za britanske medije je kazao da Corinna posljednjih deset godina živi gotovo kao zarobljenik jer izbjegava izlaske iz stana i druženja.

image

Corinna Schumacher i njezin sin Mick Schumacher 

Frank Rumpenhorst/Dpa Picture-alliance Via Afp

"Prošlo je deset godina, a Corinna nije otišla na nijednu zabavu, ručak ili bilo kakvo druženje. Živi kao zatvorenik jer zna da će svi htjeti s njom razgovarati o Michaelu, a jedino što ona želi je barem na trenutak se odmaknuti od toga", ispričao je Jordan i naglasio da Corinna ima stroga pravila vezana za posjete u njihovom domu.

"Poznajem je jako dobro, i iz vremena prije njihove veze. Srdačna je i draga osoba. I sam sam želio posjetiti Michaela kada se nesreća dogodila, no Corinna je odbila, i to s dobrim pravom - previše ljudi ga želi vidjeti i omesti njihovu privatnost", nadodao je. Cijela situacija uvelike utječe i na 24-godišnjeg Micka, koji pokušava izgraditi karijeru u F1, no pod velikim je pritiskom zbog oca što utječe na njegovo psihičko stanje.

image

Corinna i Gina Schumacher

Malte Ossowski/sven Simon/Dpa Picture-alliance Via Afp

Corinna je u emotivnom dokumentarcu za Netflix 2021. progovorila o njihovom životu nakon nesreće i naglasila da želi poštovati Michaelovu želju za privatnosti. "Prije je on čuvao nas, a sada mi čuvamo njega", izjavila je. "Svi smo zajedno, živimo zajedno, radimo na terapiji. Trudimo se napraviti sve da Michaelu bude što bolje i da se jednostavno osjeća kao da je doma, okružen obitelji i ljubavlju. Svima nam nedostaje, ali on je i dalje s nama", ispričala je, piše Gloria.

image

Corinna Schumacher

Antonin Vincent/Dppi Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 04:10