StoryEditorOCM
Životiz rusije bez ljubavi

Zgroženi Dejan Lovren obznanio da je otkazao pretplatu za Disney. Evo zašto ih više ne voli: ‘Odvratni su!‘

Piše psd
2. travnja 2022. - 20:02
5587644 11.07.2018 Croatia's Dejan Lovren celebrates his team's 2-1 victory at the World Cup semifinal soccer match between Croatia and England, at the Luzhniki stadium, in Moscow, Russia, July 11, 2018. Vladimir Pesnya/Sputnik (Photo by Vladimir Pesnya/Sputnik/Sputnik via AFP)Vladimir Pesnya

Igrač ruskog Zenita Dejan Lovren objavio je na svom Twitter profilu da ne planira više plaćati Disneyjev paket, a sve zbog njihove nedavne najave o povećanju LGBTQ sadržaja, kako izvještava Index.

"Upravo sam otkazao svoju pretplatu na Disney+. Odvratni su", napisao je u objavi uz fotografiju koju je priložio kao dokaz da je to stvarno napravio.

Kako je izvršni direktor Disneyja Karey Burke obećao je u videu objavljenom prošlog utorka, kompanija će se potruditi da u budućnosti najmanje 50 posto njihovih likova predstavljaju slabo zastupljene skupine, među kojima je i LGBTQ.

Ovo je izazvalo revolt među značajnim brojem dotadašnjih pretplatnika pa se uskoro Twitterom počeo širiti hashtag #boycottDisney, kojemu se priključio i Lovren.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 01:27