ŽivotSKANDAL

Zgodna ruska učiteljica Tatjana zbog uske haljine dobila otkaz, Ministarstvo obrazovanja hitno šalje inspekciju, pogledajte seksi fotografije kolegica kojima su joj dale podršku

Piše R. N.
2. travanj 2019. - 19:52

Zgodna ruska učiteljica Tatjana Kuvšinikova (38) navodno je dobila otkaz zbog fotografije u uskoj haljini u kojoj je pozirala na snijegu, a zatim je objavila na ruskoj društvenoj mreži Vkontakte, navodi Moscow Times

Međutim, pojedini mediji pišu da nije dobila otkaz nego je bila šikanirana od kolega i ravnatelja škole pa je sama na kraju otišla iz škole. 

Vijest o njenom otkazu izazvala je bijes mnogih, koji smatraju da nema ništa loše u fotografijama učiteljice koja je samo pokazala svoju dobru liniju i pri tome nije bila vulgarna.

Međutim, ravnatelj škole i dio roditelja tvrde da se nije smjela tako slikati jer radi u školi, a posao učiteljice ipak ima neke norme ponašanja.

Ministarstvo obrazovanja naredilo je lokalnim vlastima da istraže da li je škola imala pravo da otpusti učiteljicu.

Ravnatelj škole na zapadu Sibira učiteljici je, pišu ruski mediji, poručio da se ''samo prostitutke tako oblače", te da je ukaljala ugled škole.

Ovaj slučaj privukao je veliku pažnju i oprečne komentare. Hordokovski centar u vlasništu nekada najbogatijeg Rusa, a danas oligarha u egzilu Mihaila Hordokovskog, prenio je ovu priču uz zanimljv komentar:

- Tatjana Kuvšinikova ostala je bez posla zbog postavljanja slike u ovoj haljini na društvenim mrežama. Jesu li ovi stavovi puni predrasuda ono što Putin zove "ruskim očuvanjem pravoslavnih konzervativnih vrijednosti"?. 

Žene diljem Rusije slučaj su ocijenile skandaloznim i licemjernim, komentiraju kako se "onda nitko ne bi smio fotografirati u noćnom izlasku ili na plaži."

Zbog svega su neke Tatjanine kolegice ovako izrazile svoju podršku...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#учителятожелюди

A post shared by Алина (@alinochkayu) on

#RUSIJA#UčITELJICA