StoryEditorOCM

Ženske tenisice su bezvremenske – kako ih kombinirati sa stajlingom?

Piše PR
1. listopada 2023. - 08:51

Može biti zaista nezgodno usklađivati tenisice s odjevnom kombinacijom, pogotovo ako ne znate što je u modi. Stoga smo vam pripremili popularne ženske tenisice kojima možete upotpuniti svaki stajling.

Ženske tenisice nisu rezervirane samo za sport i za sportske odjevne kombinacije. Naprotiv, sve ih češće viđamo uspješno ukomponiranima u poslovnim i elegantnim stajlinzima. Tako da s punim pravom možemo reći da se ova vrsta ženske obuće nosi u svim prilikama, a svakoj daje posebnu i jedinstvenu dozu šarmantnosti.

Usudili bismo se reći i da odabir modnih tenisica uvelike određuje sveukupni dojam, ali i šarm te samopouzdanje. Na tržištu postoji široka paleta ženske obuće i ženskih tenisica. Pregledavajući ženska obuća na ecipele.hr zasigurno ćete pronaći neke po vašem ukusu.

Prošle su godine u modi bile uglavnom i isključivo jednobojne tenisice, no ove ćemo godine, osim u njima, uživati i u elegantnim kombinacijama nježnih ženstvenih boja.

Najpoznatiji Nike model Air Max ženskih tenisica i dalje obara vrhove top listi

Zabavne Air Max ženske tenisice na kojima prevladavaju, mogli bismo reći, svemirske boje prošarane cijelom dužinom, neizostavni su model za ovo proljeće. Izrađene su od eko kože i drugih visokokvalitetnih materijala. U potplat su ugrađeni dodatni jastučići koji osiguravaju udobnost tijekom nošenja. Osim toga, udobnosti pridonosi i debljina potplata od 4,5 cm.

Nike je uspješno iskombinirao gumu i mrežicu, a vrhunska kombinacija rezultirala je neponovljivim Air Max 95 ženskim tenisicama s veselim bojama, uzorcima i teksturama. Prošarane su prirodnom brušenom kožom koje stvaraju živahnu paletu boja. Izrezani potplat i jastučići na peti kao stvoreni su da bi vama osigurali maksimalnu razinu udobnosti.

Nike Air Max 90 Prm ženske tenisice također se mogu pohvaliti maksimalnom razinom udobnosti, a skladnost teksture i samog oblika tenisice pruža nenadmašan stil. Nepravilni oblici i jedinstvena kombinacija prirodne kože, eko kože i sintetičkog krzna dodaju poseban štih. Potplat od mekane gume osigurava cjelodnevnu udobnost.

Ako tražite ženske tenisice koje će obogatiti vaši sportski izgled, postoje brojne web trgovine gdje ćete pronaći najrazličitiju lepezu omiljenih modela.

image
Ales

Kako upotpuniti look šarenim Reebok Classic modnim ženskim tenisicama?

Ako volite boje i uzorke, Air Zm Pegasus Nike tenisice s cvjetnim uzorkom pravi su odabir za vas. Iznimno su udobne i „obogaćene“ tehnologijom Nike Zooma, tako da osiguravaju zdravi rast stopala. Ovim laganim ženskim tenisicama veoma lako možete upotpuniti vaš omiljeni proljetni look; budući da su šarene, najbolje će pristajati elegantnoj crnoj odjevnoj kombinaciji.

Guess Moxea FL5MOX FAL12 ženska obuća ne izlazi iz mode

Guess nas je počastio još jednim modernim modelom koji se nalazi na popisu neizostavne ženske obuće u 2021. godini. Riječ je o udobnim modnim tenisicama izrađenim od eko kože. Dodatnu udobnost osigurava postavljeni uložak. Ovaj jedinstveni model dolazi u bijeloj i crnoj boji s pozlaćenim dijelom na peti, što, kada gledamo cjelokupnu modnu kombinaciju, djeluje prilično elegantno, tako da ćete isti bez ikakve muke lako ukomponirati u šik proljetni look.

Naravno, odlično pristaju i uz jednobojne sportske odjevne kombinacije.

Zakoračite u svijet mode i potražite razne modele ženskih tenisica na ecipele.hr .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 18:02