StoryEditor
Životna mallorci

Ženi se jedan od najtrofejnijih tenisača svih vremena: jake snage osiguranja ništa ne prepuštaju slučaju, a tko pokuša narušiti privatnost ceremonije plaća kaznu i do 50 tisuća eura

Piše H
19. listopada 2019. - 17:38

Poznati tenisač Rafael Nadal (33) u subotu će stati pred matičara na Mallorci na jednom od najluksuznijih i najskupljih španjolskih resorta gdje će se vjenčati sa svojom dugogodišnjom djevojkom, Xiscom Parello.

Rafael Nadal kupio poljski katamaran

'Ne možeš biti frustriran zato što susjed ima veću kuću od tvoje, veći televizor ili ljepši vrt': ne zamara se Federerom, ali priznaje da ga motivira

Vjenčanju će prisustvovati velik broj poznatih osoba iz svijeta sporta i showbiza, a očekuje se da onamo stigne i bivši španjolski kralj Juan Carlos I. koji bi na svečanost trebao doći helikopterom.

Po pisanju španjolskih medija, među uzvanicima će biti pjevač Enrique Iglesias, NBA zvijezda Pau Gasol te legendarni golman Iker Casillas. Jedan od najboljih kuhara, koji ima Michelinovu zvjezdicu, Macarena de Castro zadužen je za pripremu jela.

Ljubav iz tinejdžerskih dana

Na vjenčanju je svim uzvanicima zabranjeno korištenje mobitela, a osiguranje će i dronovima osiguravati prostor na kojem će se održati svečanost i slavlje.

Neće ga smjeti nadlijetati ni manji privatni zrakoplovi. Svi koji to pravilo prekrše bit će kažnjeni novčanom kaznom od 30 tisuća do 50 tisuća eura.

Xisca je Rafaelova ljubav iz tinejdžerskih dana. Zajedno su četrnaest godina. Ne voli se javno eksponirati i od javnosti pomno čuva svoj privatni život s poznatim tenisačem.

Zanimljivo, tenisačevom vjenčanju neće prisustovati njegov od najvećih rivala, Roger Federer. Naime, Roger je ranije dogovorio nastup na ATP  turniru u svom Baselu.

#VJENČANJE#RAFAEL NADAL#MARIA FRANCISCA PERELLÓ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 16:59