StoryEditorOCM
Životljubavne zavrzlame

Žena živi u istoj kući s bivšim mužem i njegovom novom djevojkom; da stvar bude još gora, ona joj nije ‘bilo tko‘

Piše MOZAIK SD
15. svibnja 2024. - 19:13

Mnogi vjeruju da je hodanje s bivšim mužem vaše prijateljice pogrešno. Jedna je žena to osjetila iz prve ruke i podijelila je uznemirujuću priču o tome kako se njezina prijateljica, koja joj nije bila osobito bliska, počela viđati s mužem nakon njihovog nedavnog prekida.

- Odlučili smo se razvesti nakon 20 godina braka, ali tek smo donijeli tu odluku, a sudski proces još nije ni započeo. I dalje smo živjeli u istoj kući s dvoje djece. Upravo sam počela razmišljati o preseljenju pa me ova vijest pogodila kao grom iz vedra neba. Moj muž se prije par mjeseci počeo viđati s tom mojom poznanicom i navodno su u početku samo šetali zajedno. No, brzo je prešlo na vrlo česta viđanja i otkrila sam da je dala do znanja da želi romantičnu vezu s njim i bila kod nas kad mene nema - započinje svoju ispovijest žena, piše Kurir

image
/Shutterstock

Ova žena je objasnila da prijateljica koja je izrazila želju za romantičnom vezom s njezinim bivšim suprugom nije bila bliska prijateljica, već netko koga poznaje nekoliko godina i koja ima djecu koja su išla u istu školu kao i njihova.

- Sve me ovo izuzetno uznemiruje, pomisao da je netko drugi u mom voljenom domu, pomisao da bi žena koja me poznaje bila toliko hrabra i brza učiniti nešto po tom pitanju kad smo u ranoj fazi rastave i ja nisam se u potpunosti iselila, a ja sam još uvijek u obiteljskoj kući, zapanjila me. Jako mi je stalo da moj muž nastavi dalje i pronađe sreću. Mislim da je sva moja tjeskoba usmjerena na ženu koja mi je trebala biti više prijateljica nego njegova. Nekako mi je neugodno i pomisliti da je ona mislila da je “u redu” provesti sve to vrijeme s njim, a da navodno nije ni znala za naš razvod - objašnjava.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 12:49