StoryEditorOCM
ŽivotŠTO UČINITI

Žena odlučila spavati gola kako bi spriječila prijatelja svog muža da upadne u njihovu sobu

Piše MOZAIK SD
14. kolovoza 2023. - 08:32

Kada se najbolji prijatelj supruga uselio u njihov dom, nastali su problemi za ženu (29). Često je ulazio u njihovu spavaću sobu kako bi uzeo neku od stvari supruga što je ženi stvaralo velike probleme.

Dosta joj je bilo prijatelja koji je upao u njihovu sobu te je odlučila poduzeti određene mjere kako bi to zaustavila. Međutim, ono što je odlučila učiniti nije dobro prošlo kod njezinog supruga.

Evo što se dogodilo. Jacob, mužev najbolji prijatelj, preselio se kod para. Tih je i uredan, ali ima naviku ući u spavaću sobu para kako bi uzeo stvari iz ormara muškarca..

"On to radi sve češće i postaje sve dosadnije. Osjećala sam se kao da mi je narušena privatnost, voljela bih mirno čitati ili meditirati" objavila je žena u Reddit grupi "Am I The A**hole".

Nakon što je jedne noći oko 23 sata upao i prekinuo joj san, žena je odlučila spavati potpuno gola. Odmah je nastao veliki problem.

image
Shutterstock

"Sinoć je Jacob ušao u 22 sata dok sam bila tamo i kad me vidio, uzviknuo je "sh*t" i brzo se okrenuo i izjurio van", kaže u objavi.

Iako se nadala da će njezin suprug stati u njezinu obranu, on je nije podržao.

"Vikao je na mene rekavši da sam pretjerala izloživši "njegovog brata" "tako groznom prizoru". Pitala sam ga što misli, a on je vikao na mene da se prestanem ponašati glupo. Rekla sam da sam se osjećala frustrirano nakon što mi je narušena privatnost, a on je nastavio o tome kako je Jacob bio tu samo da uzme nešto za što mu je doslovno trebalo nekoliko sekundi, a zatim je nastavio o tome kako mu bilo neugodno".

"Svađa se zahuktala i rekao mi je da počnem oblačiti pristojnu odjeću i ponašati se kao dama umjesto kao kurva jer je to i njegova soba i već je dao dopuštenje prijatelju da ulazi. Naljutila sam se i glasno mu rekla da ću nastaviti spavati gola sve dok njegov prijatelj nastavi ulaziti u sobu, a onda sam otišla."

"Nije se prestao žaliti i žaliti, govoreći da sam smiješna i čak je sugerirao da je ovo moj pokušaj da natjeram Jacoba da se iseli."

Njezin plan očito nije dobro sjeo njezinom suprugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 19:47