StoryEditor
Životmože li bizarnije?

Želi postati Barbie: ide na hipnozu da bi postala - gluplja!

Piše PSD.
20. veljače 2014. - 18:47
Blondie Bennett nije prva žena koja je zbog opsesije lutkicom Barbie prošla kroz niz bolnih i skupih estetskih zahvata, no ona odlučila napraviti korak dalje. Tridesetosmogodišnja Amerikanka tvrdi da želi "biti" Barbie i zbog toga, smatra ona, mora postati gluplja. Kako bi to postigla, podvrgava se hipnozi.

Lutkicom Barbie opsjednuta je od svoje osme godine. Priznaje da njeni bližnji nisu oduševljeni njenim postupcima, a svjesna je i da joj prolaznici često upućuju upitne poglede. No ne da se smesti.

Kaže da se od 18. godine bavila promocijama na kojima je bila odjevena poput Barbike i da su je prijateljice zbog toga mrzile. To ju baš i nije smetalo jer su ju momci, kaže ona, obožavali. I dan danas se oslanja na muške obožavatelje: otvoreno priznaje da joj "jedan gospodin" plaća stanarinu, a niz drugih "džentlmena" financira joj estetske zahvate.

Blondie je na njih do sada potrošila preko 30 tisuća eura, a obavila je povećanje grudi, zatezanje lica, povećala je usne... No ipak se ništa ne može mjeriti s odlascima na hipnozu s ciljem da poglupi. Do sada je obavila 20-ak senasi i tvrdi da se osjeća konfuzno i rastreseno te da se često izgubi, a nije rijetkost ni da se negdje zaputi pa nema pojma zbog čega tamo ide.

- Želim da me ljudi doživljavaju kao plastičnu lutku, a biti priglup sastavni je dio toga – objasnila je Blondie koja tvdi da želi biti Barbie jer "ona ima savršen život".
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 20:22