StoryEditorOCM
ŽivotBRAK NA PRVU

Zbunjeni ste što se Saša iz ‘Braka na prvu‘ predstavlja kao Splićanka, a priča srpski? Ovo je njena životna priča

Piše Rebeka Pastuović
9. veljače 2023. - 13:04

Jedna od natjecateljica RTL-ovog showa "Brak na prvu", Saša Đorić, svojim je osebujnim pristupom definitivno privukla veliku pažnju gledatelja.

Predstavlja se kao Splićanka, a govori srpskim jezikom i mnoge je zbunila, ne samo tim detaljem, nego i odnosom sa svojim suprugom "na prvu", Bojanom Mrđenovićem. Već nakon vjenčanog obreda on je primijetio da je 31-godišnjakinja "zgodna, ali nezgodna", odnosno, "tvrd orah". 

image
RTL

"Koliko je nezgodna, još ćemo vidjeti", rekao je Mrđenović nakon neugodnog prvog plesa, nakon kojeg je Saša ustvrdila da on "nema emocije". To je bio tek početak njihovog turbulentnog "braka". 

Saša je u svom predstavljanju objasnila da je rođena u Splitu i da ima 10-godišnje dijete s bivšim suprugom, za kojeg se udala s 18 godina. S njim se preselila u srpski grad Vranje, ali se nakon razvoda vratila živjeti u okolicu rodnog grada. Dodala je i da je nakon razvoda ponovno počela učiti kako živjeti.

Za sebe je rekla da je "nepopravljiva romantičarka", da se sada bavi umjetnošću i sportom, a ponekad se i počasti otmjenom večerom. Od svog muškarca prvenstveno traži da bude džentlmen, ali s obzirom na njezino ponašanje prema Mrđenoviću, očito je potrebno puno više da ova fatalna Splićanka ponovno otvori svoje srce.

image
RTL

"Previše je mekan, nije mu bitno ni kako ga zoveš, sve će te poslušati. Ja se s takvima sličnima njemu u stvarnom životu ne družim. Takav mi je vlastiti brat, pa se ne družimo", rekla je jednom prilikom Saša, koja ni zbog koga ne planira spuštati svoje standarde. 

Unatoč grubim riječima koje Saša svakodnevno upućuje svome mužu, par se na prvoj ceremoniji složio da će u showu "ostati još malo" i da će pokušati smisliti neko rješenje. 

image
RTL

I dok eksperti smatraju da za njih još ima nade i da će Bojan zaraditi Sašino povjerenje, gledatelji emisije nisu previše optimistični. Jedni misle da je zaslužila diskvalifikaciju jer iskorištava eksperte, a drugi su uvjereni da je riječ o dobroj glumi i još boljoj zaradi.

- Ona je sama izjavila da voli medije, laprda u prazno i liječi svoje komplekse. Na kraju sama jede svoja go**a.

- Ova igra na sve ili ništa.A i sama je rekla da voli kamere tako da vjerojatno igra ulogu vještice. Oni se sviđaju jedno drugom. I mogli bi završiti zajedno i za potrebe emisije, a i inače  Meni imaju najviše šanse, samo da joj on nauči čitati misli

- Ovo je sve gluma. Par puta sam mislila da će ga napasti nožem, a sad želi ostati. 

- Ja njezino pametovanje i taj ego ne mogu ni slušati.

- Ona je luda a nije ni on sav svoj ako za sitni honorar trpi zlostavljanje.

- Sve za novce. Na kraju će se i zaljubiti beskonačno, piše među komentarima na Facebook stranici showa. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2023 00:46