StoryEditor
ŽivotZVIJEZDA DANA

‘Za koga navijaš?: otkriveno što je sve Beroš pitao malog Šimuna, koji je ministra nacrtao kao Supermana! ‘Razoružao‘ je i prvog policajca Hrvatske

Piše PSD
27. ožujka 2020. - 17:50
Vili Beroš i Davor BožinovićBoris Kovačev/Hanza Media

Crtež osmogodišnjeg Slavonca Šimuna Ćorića, koji je naslikao članove Nacionalnog stožera kao superheroje, pri čemu je ministra zdravstva Vilija Beroša uprizorio kao Supermana totalno je oduševio javnost, a posebno glavne protagoniste.

Nakon svih sastanaka Stožera, pressica, konzultacija i svega ostalog čime je ispunjen Berošev "beskrajni dan" (koji se doima baš poput onog iz kultnog filma), prvi čovjek zdravstva najprije je na Facebooku izrazio svoje oduševljenje.

''Dragi Šimune, hvala ti. Čuvaj svoje bližnje... Ti si njihov štit i moj junak! Pozdravlja te Vili'', napisao mu je, naime, ministar na Facebook profilu Općine Nuštar, koja je objavila dječaka s crtežom.

Ministar se javio s profila Koronavirus.hr i oduševio i druge pratitelje.

image
screenshot Facebook

Ministru koji uživa nepodijeljene simpatije diljem Hrvatske ta gesta ipak nije bila dovoljna, pa je danas i nazvao malog Šimuna Ćorića, prenosi Dnevnik.hr.

''Reci mi, za koga navijaš?", zanimalo je hvarskog ministra.

Nakon nogometne, prebacili su se na zdravstvene teme.

"Bravo, to je bitno da ti znaš koliko je taj virus opasan i da mi sve radimo da ga pobijedimo i da ga više ne bude!'', rekao je ministar Šimunu. 

''A znaš da si ti za mene superheroj? Molim te, čuvaj svoje starije, svoje roditelje. Upozoravaj ih da moraju držati razmak, da moraju prati ruke i da se moraju ponašati kako mi dajemo preporuke'', rekao je ministar na kraju razgovora sa super Šimunom.

Šimunov doživljaj zalaganja Kriznog stožera, emotivno je "razoružao" i prvog čovjeka policije.

''Napravit ćemo sve da našoj djeci vratimo djetinjstvo. Šimune, hvala na podršci, zbog vas se nikada nećemo umoriti'', napisao je na Twitteru ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

#VILI BEROŠ#DAVOR BOŽINOVIĆ#ŠIMUN ĆORIĆ

Izdvojeno

28. svibanj 2020 12:07