StoryEditorOCM
ŽivotOBLE FIGURE

Volite djevojke s oblinama? Dokazano je da su bolje u krevetu - a evo i zbog čega

Piše MOZAIK SD
28. travnja 2023. - 20:33

Poznato je da su muškarci skloniji ženama s oblinama. Ovo je deset razloga zbog kojih su one sjajne partnerice u krevetu, piše Muški Magazin.

Imaju veće samopouzdanje

Bujne obline nisu jedini aduti koji krase žene s oblinama, njihova je prednost to što su svjesne svog ženstvenog tijela. Ljepota i seksepil nisu uvijek povezane s izgledom, ali su itekako povezane sa samopouzdanjem. Da vas podsjetimo – žene koje imaju više samopouzdanja, odnosno žene s oblinama su opuštenije i bolje u krevetu.

Znanost se slaže

Istraživanja su pokazala da su muškarci “programirani” tako da ih privlače žene s oblinama. Tko bi mogao odoljeti toj figuri pješčanog sata?

Zdrav apetit

Ništa nije seksepilnije od žene koja uživa: jede kolač i tjesteninu kada joj se jedu, popije čašu vina kada to želi.

Život je kratak

Provođenje vremena s djevojkama koje opsesivno broje kalorije nije najzabavnija opcija. Zašto ne biste zajedno uživali i život živjeli punim plućima i bez restrikcija?

Stražnjica znači puno više 

Istraživanje je pokazalo da žene s većom stražnjicom rađaju inteligentniju djecu zbog veće količine omega 3 masnih kiselina uskladištenih u stražnjici. Ako mislite da Kim Kardashian mami muške uzdahe samo zbog toga što je utegnuta u usku haljinu, razmislite ponovno - muškarcima je to podsvjestan znak da žena ima bolje reproduktivno zdravlje.

Fokus na zabavi

Dame s oblinama neće trošiti vrijeme na "uvlačenje" tri broja manje traperice, već na mnogo zabavnije stvari.

One su pravi supermodeli

Ako malo bolje razmislite, shvatit ćete da su djevojke s oblinama stotinama godina unatrag bile sinonim za ljepotu i seksepil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 20:55