StoryEditor
ŽivotIdilični dani

Vojko V otkrio nam je da radi na novom albumu, a i kako uživa u slobodno vrijeme: ‘uhvatili‘ smo ga u jednom splitskom parkiću u najboljem društvu

Piše PSD
26. svibnja 2020. - 08:41
Jakov Prkić/Hanza Media

Lokoti su skinuti s ulaza na igrališta i u parkove, groznih natpisa da se ulazi na vlastitu odgovornost i pritom ujedno riskira zaraza više nema, pa su i prizori koje posljednjih dana viđamo utoliko idiličniji.

Pandemija koronavirusa na neko je vrijeme zaključala i ova omiljena mjesta za igru, ustrašila djecu i njihove roditelje i povukla ih, kao i veliku većinu svjetske populacije, u kuće. Na toplo i sigurno.

Srećom, usudimo se reći da je ta najveća "ugroza", kako su nam ju jednom riječju savršeno opisivali stručnjaci, iza nas. Barem ovaj najgori dio. Sada je već i vani toplo, parkovi su sve zeleniji, a djeca ponovno uživaju u igri.

Pa i oni najmlađi. S njima, naravno, mame i tate. Naš je fotograf tako u jednom splitskom parkiću naišao na repera Vojka V i njegova dvogodišnjeg sinčića. Kako se zbog koronavirusa koncerti ne održavaju, pa će i sezona svirki uživo proći ispod radara dok na snagu ne stupe nove mjere, Vojko neumorno radi na novome albumu, otkrio nam je.

A u slobodno vrijeme? Očigledno gušta u najboljem društvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

02. ožujak 2021 21:00