StoryEditor
ŽivotS knedlom u grlu

Victoria Beckham ipak nije bila 'najmusavija' gošća na vjenčanju, ni ove dvije dame nisu mogle sakriti 'kisele' izraze lica

Piše PSD
19. svibnja 2018. - 21:40
kisele

Mladenka ´Sparkle Markle´, kako su mediji prozvali zvijezdu dana, u prijevodu - blještava Markle, svojim je ´sjajem´ zasjenila dvije uzvanice, koje nisu uspjele zamaskirati kisele osmijehe.

Chelsy Davy, bivša djevojka princa Harryja, odnedavnog vojvode od Sussexa, otvorenog je uma prihvatila poziv na vjenčanje svoje prve ljubavi, no vjerojatno nije slutila koliko će joj teško biti ´progutati´ prizor zaljubljenih golupčića u žaru njihove radosti.

S knedlom u grlu odslušala je propovijed, te grizući usne odšutjela dio kada je svećenik upitao uzvanike da li se netko protivi vjenčanju, dostojanstveno sprežući gorak okus svečane prigode. S vremena na vrijeme uspješno je, ipak ´nategla´ osmijeh, hineći ravnodušnost kako i priliči ulozi koju je pristala igrati u današnjem teatru, koji je za sva vremena zapečatio njene snove o ulasku u kraljevsku obitelj.
 

 


Ništa vedrija nije bila ni Kate Middleton, koja se također dobar dio ceremonije borila s osjećajima, rijetko odajući da dijeli veselje s mladencima. O njenim  se razlozima može samo nagađati.

Da li je to bio raspored sjedenja po kojem ju je dopala stolica do Camille, druge supruge princa Charlesa, daleko od njenog supruga Williama, ili su nevolji presudili komentari na Twitteru, gdje su je brojni dušobrižnici prozvali zbog izbora bijele haljine na tuđem vjenčanju, teško je znati no snimke jasno pokazuju da joj  govor svećenika koji je vjenčao mladence nije bio baš po volji.

Ostaje i činjenica da će ´prijestolje´nacionalne mezimice od sada dijeliti, koja; koliko god da joj donosi određeno olakšanje, smanjuje pozornicu na kojoj se tako dobro snašla i izgradila.  

 

 

 

Izdvojeno

11. kolovoz 2020 17:49