StoryEditorOCM
ŽivotIZNENADA

Veliki šok za Angelinu Jolie i Brada Pitta! Njihov sin Pax Jolie-Pitt morao je hitno biti odveden u bolnicu

Piše SCENA SD
30. srpnja 2024. - 08:53

U Kaliforniji se dogodila nesreća: Pax Jolie-Pitt (20) navodno je vozio električni bicikl kroz Los Angeles kada se sudario s automobilom. Nakon toga odveden je u bolnicu. Nije nosio kacigu, kako izvještavaju britanske novine DailyMail.

Ovo je bio veliki šok za njegove roditelje: Angelinu Jolie i Brada Pitta.

image

Maddox Chivan Jolie-Pitt, Angelina Jolie i Pax Thien Jolie-Pitt

Valerie Macon/Afp

"DailyMail" tvrdi da je nakon nesreće Paxovo stanje stabilno. Očevici su izjavili da je ozlijedio glavu. Točne okolnosti i ozljede još nisu poznate, a za sada se zna da je ozlijedio kukove.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak, 29. srpnja 2024., u vrijeme kada je u L.A.-u špica. Kada će točno Pax moći napustiti bolnicu, još nije objavljeno. Za sada se čeka i osobna izjava obitelji.

Pax je drugo najstarije dijete Angeline Jolie i Brada Pitta. Dječaka su usvojili 2007. godine, kada je imao tri godine, iz sirotišta u Vijetnamu. Osim Paxa, dvoje bivših supružnika, koji se razilaze od 2016., zajedno imaju djecu Maddoxa (22), Zaharu (19), Shiloh (18) i blizance Knoxa i Vivienne (oboje 16).

image

Ulični umjetnik JR,  Angelina Jolie i Pax Thien Jolie-Pitt

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Trenutno se izvješća o sporovima u obitelji ne smanjuju. 20-godišnji Pax nedavno je stao na stranu svoje majke - baš kao i njegova druga braća i sestre. Shiloh Jolie-Pitt posebno je u posljednje vrijeme dospjela na naslovnice, jer je u početku stajala na strani svog slavnog oca, ali je onda promijenila prezime i izbacila Pitt. Razlog tome bili su "bolni događaji". Također se kaže da Brad Pitt sada nema "praktički nikakav kontakt" sa svojom odraslom djecom nakon što se rastao od Angeline Jolie, ali i dalje ima pravo na posjećivanje mlađe djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 11:08