StoryEditorOCM
ŽivotGLASALO 250 TISUĆA

Velika bitka za finale Zlatnog Studija: Od Graše do Rozge, preko Doris, Zorice i Belana, jeste li već podržali svoje favorite?

Piše Maja Kruhak
27. prosinca 2022. - 13:31

Ostala su još samo tri dana i bitka za finale Zlatnog Studija nikad nije bila neizvjesnija. Najveća medijska nagrada u zemlji tako ulazi u svoj najnapetiji dio jer konkurencija među nominiranima u čak 21 kategoriji nikad nije bila jača, a o svemu odlučujete vi- publika!

Nominirane za najboljeg pjevača, glumca, voditelja, show, emisiju, film, kazališnu predstavu i druge kategorije objavili smo 9. prosinca i dosad je oko 250 tisuća čitatelja dalo svoj glas, a do kraja prvog kruga u petak u ponoć ostalo je još malo vremena.

image

Doris Dragović

Vedran Levi/Cropix

Ako želite pomoći svom favoritu, omiljenom pjevaču, glumcu ili TikTokeru (od ove godine biramo i najboljeg TikTokera) to možete učiniti na portalu Jutarnji.hr odnosno na https://www.jutarnji.hr/zlatni-studio.

Nakon što završi glasanje putem portala i kupona iz tv priloga Studio, imena finalista doznat ćemo i objaviti 6. siječnja. Tko su pobjednici ovogodišnjeg, šestog po redu Zlatnog Studija doznat ćemo 28. siječnja u izravnom prijenosu na HTV1 u 20.10.

U finale ulaze nominirani koji imaju najviše glasova publike nakon online glasanja i kupona iz tjednika Studio, zbrojem postotnog udjela broja glasova na kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih na portalu jutarnji.hr.

Naša medijska nagrada ovoga puta nažalost se razlikuje od prošlih godina jer smo izgubili glazbenog velikana Massima Savića kojeg je žiri prije toga nominirao u dvije kategorije, onoj za pjevača godine i koncert godine u zagrebačkoj Areni. Iako se tuga zbog gubitka ovog velikog umjetnika ne može opisati, ponosni smo na njegove uspjehe i našu suradnju na Zlatnom Studiju. Ostavit ćemo stoga mogućnost da se za njega ai dalje glasa.

image

Zorica Kondža

Igor Cc Kelcec/

Čitateljima Slobodne možda će zanimljivo biti da u kategoriji Glazba i ove godine dominiraju Dalmatinci. Uz dvije glazbene dive Doris Dragović i Zoricu Kondžu koje su nominirane za pjevačicu godine (a Doris ujedno i za koncert godine u Spaladiumu), svoj zvjezdani status ponovno su potvrdili i Jelena Rozga, Petar Grašo i Neno Belan ali i mlada zvijezda Lorena Bućan (svi nominirani za pjevača/pjevačicu godine, a Grašo i za koncert godine u zagrebačkoj Areni).

image

Petar Grašo

Tzg Zadar/

Uz njih među nominiranim se ističe i predstava „LizistRATa” koja je premijerno izvedena na Splitskom ljetu, a među nominiranima je i glavna glumica Nives Ivanković. Već pomalo tradicionalno među nominiranima za najbolju radijsku postaju je i Radio Dalmacija i prepoznatljiv glas Petre Kapor Radman.

Za sve njih ali i svoje ostale favorite možete glasati na jutarnji.hr, ponavljamo, do petka u ponoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2023 01:15