StoryEditorOCM
ŽivotNIJE SE POJAVILA

Vampirica Olja će morati napustiti ‘Zadrugu‘? Tužiteljica jutros u Splitu zatražila da se Einfalt Mihovilović odredi istražni zatvor, izvjesno je i raspisivanje tjeralice

Piše M.P.
16. rujna 2021. - 13:06
Olja Einfalt Mihovilović: Nije me strah zatvora, jer smatram da me nemaju za što zatvoriti. Ja sam zapravo u cijeloj priči gubitnica!Paun Paunović/Cropix

Olja Einfalt Mihovilović, vlasnica propale splitske tvrtke Skandal i junakinja srpskog reality showa Zadruga, nije se pojavila danas u Splitu u sudnici sutkinje Ivone Rupić, javlja Dalmatinski portal.

Splićanka optužena za gospodarski kriminal i štetu od 17,5 milijuna, ostala je u Beogradu gdje sudjeluje u showu. 

Branitelj Željko Lubina predložio je pismeno da se suđenje odgodi, no uredujuća tužiteljica zatražila je da se Einfalt Mihovilović odredi istražni zatvor, kako bi se osigurala njezina nazočnost na raspravi. 

Hoće li doći do toga odlučit će izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Splitu, a ako se odredi pritvor, izvjesno je raspisivanje međunarodne tjeralice za Oljom Einfalt Mihovilović.

image
Paun Paunović/Cropix

Slobodna je jučer pisala kako su nam sa srbijanskog TV Pinka javili da imaju informaciju da je ročište zakazano za četvrtak ujutro otkazano. Međutim, glasnogovornik Županijskog suda u Splitu Dinko Mešin je ustvrdio da rasprava i dalje stoji.

- Provjerio sam sa sutkinjom Ivonom Rupić koja mi je rekla da odgoda nije službena i kako će se o svemu odlučiti na raspravi - rekao je, među ostalim, Mešin.

- Nije me strah zatvora, jer smatram da me nemaju za što zatvoriti. Nisam se uopće bavila financijama firme, već sam bila okupirana rješavanjem problema u dizajnu i proizvodnji. Ja sam zapravo u cijeloj priči gubitnica! Sve sam izgubila. Uz firmu sam izgubila i muža kojeg sam jako voljela. Nikome nisam napravila zlo. Osjećam strašnu bol i tjeskobu - zustvrdila je, među ostalim, Olja Einfalt Mihovilović u velikom intervjuu kojeg je dala za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. lipanj 2023 07:04