StoryEditorOCM
ŽivotVELIKA OBLJETNICA

Uvijek ste maštali o tome da postanete Miss Hrvatske? Znamo kako možete sudjelovati, imamo sve informacije

Piše Joško Dadić
11. srpnja 2023. - 15:32

Ove godine slavi se trideseta obljetnica najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj koji se na velika vrata vraća nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom.

Nova Miss Hrvatske birat će se kroz 20 županija, a svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss dijaspore. Neke od aktualnih predstavnica drugih županija već se spremaju za veliko finale koje će se održati krajem studenog u Zagrebu.

Casting za izbor Miss Splitsko-dalmatinske županije održat će se u nedjelju, 16. srpnja u 19.30, dok će sami izbor održati 20. kolovoza na istom mjestu, u klubu Mandrach, kraj Poljudskog stadiona.

U hotelu Panorama Šibenik 17. srpnja, s početkom u 19.30 sati održat će se casting na kojem će biti izabrano 10 finalistica, koje će se boriti za titulu Miss Šibensko-kninske županije za Miss Hrvatske 2023.

– Jako sam sretna što se nakon tri godine pauze vraća i izbor Miss Šibensko -kninske županije, županije koja je dala najviše missica Hrvatske, a sam izbor održati će se 09. kolovoza na prekrasnom gradskom trgu, Trg rudina biskupa Josipa Arnerića u Primoštenu – rekla nam je vlasnica licence i direktorica izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:46