StoryEditor
ŽivotSandra Perković

Uoči Olimpijade u Tokiju: ‘To što mi je trener i životni partner dvosjekli je mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu‘

Piše PSD
17. travnja 2021. - 13:45

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković usred je priprema za Olimpijske igre u Tokiju. Svjetska prvakinja u bacanju diska već je dva puta pobijedila na olimpijskim igrama, pa sada marljivo trenira za iduće. Za IN magazin je ispričala kako će izgledati olimpijada tijekom pandemije, ali i o balansu između ljubavi i posla sa svojim trenerom i dečkom.

- Za sada imamo informaciju da ćemo za Tokio morati krenuti negativni, doći ćemo tamo, odmah će nas se testirati, pa dolazimo u olimpijsko selo sedam dana pred svoj nastup i po završetku odmah odlazimo. Imat ćemo aplikaciju za praćenje, nema izbivanja iz sportskih objekata, samo po selu, rekla je.

Sandra se našalila da je u mladosti bila nestašna, ali i da je sada je u potpunosti prepuštena postizanju sportskih uspjeha.

- Mislim da sam lude dane ostavila u mladosti. Nisam ja stara, i dalje sam vrckava, ali sam ispunjenija. Meni trening paše i drži me na radnoj temperaturi, našalila se Sandra.

image
Tom Dubravec/ Cropix

U Japan će ići sa svojim dugogodišnjim trenerom i životnim partnerom Edisom Elkasevićem.

- To što mi je trener i životni partner je dvosjekli mač, ja sam s njim od 0 do 24, ali on je sa mnom u dobru i u zlu. Zna što radimo na treningu, nema izvlačenja. Uđe u moju kožu, zna kad sam neraspoložena, to su velike prednosti kad imaš osobu kojoj vjeruješ, povjerila se In Magazinu olimpijka.

Koronavirus nije izmijenio samo pravila prilikom dolaska na Olimpijske igre, napravio je zaokret i u njenom životu na što se također osvrnula.

- Mislim da nas je pandemija sve promijenila. Mene koja živim brzo, moram ovo, moram ono, onda nas zatvore i zaključaju... Shvatiš da ništa drugo nije bitno osim ljudi oko tebe. Mislim da će nama u svakom zlu neko dobro doći, za neku budućnost. Svi smo se okrenuli sebi u toj brzini, na kraju shvatiš da si sam sebi najbitniji.

item - id = 1091991
related id = 0 -> 1126108
related id = 1 -> 1124172
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2021 20:41