StoryEditorOCM
ŽivotONLINE SALE

U niskom ste startu i čekate sniženja? Omiljena trgovina sa rasprodajom kreće večeras od 20 sati, no to je tek početak...

Piše Anita Matić
26. prosinca 2022. - 15:36

Sezona blagdana sezona je i velikih troškova. No to je i početak sezone velikih popusta.

Za one koji nisu "proćerdali" baš sve, a pogotovo one koji mudro vode računa o troškovima - njihovo vrijeme slijedi.

Popusti su tu pred nama; kreću za koji sat. Mnogi šopingholičari već su se "naoštrili" i pune svoje virtualne košarice, jer online popusti startaju već večeras.

Mnogima omiljena Zara, vrata svog sale raja otvara prvo onima koji imaju aplikaciju, svečani start zakazan je u 20 sati, a za one koji je nemaju, po sniženim cijenama mogu pazariti od 21 sat.

Slično je u još jednoj trgovini Inditex grupaciji - Stradivariusu; ukoliko imate aplikaciju, sa povoljnijim cijenama do željenih proizvoda možete doći od 19 sati. Ako nemate, trgujte povoljnije sat kasnije.

image
Damjan Tadić/Cropix

I na popularnoj stranici Gomez proglasili su današnji dan - boxing danom, do 40 posto možete proći jeftinije na već snižene proizvode. Konkurira mu i Zalando sa dodatnih dvadeset posto na već snižene artikle.

I na dizajnerskim stranicama već su osvanuli dodatni popusti.

The Outnet shopping oaza za one koji preferiraju visoku modu nudi dodatnih deset posto na također već sniženi asortiman...A to je tek početak...

Za one koji vole stvari prvo opipati, isprobati...sniženja u trgovinama startaju sutra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. ožujak 2023 18:36