StoryEditorOCM
ŽivotTuga i slom

U braku je 12 godina, vara suprugu stalno i sada otkriva kako ćete prepoznati je li i vaš muž krenuo ‘u štetu‘

Piše Mozaik SD
13. lipnja 2024. - 12:22

Na mreži svih mreža predstavlja se kao "Dark horse", za sebe kaže kako nema niti "pločice" niti vozi "ferrarija", već da je u svojim boljim danima tek "sedam od deset". No, to ga nije spriječilo da postane "serijski prevarant", u braku je 12 godina, a svoju suprugu vara na svakom koraku i kada mu se god ukaže prilika.

- Volim svoju ženu do zadnjeg atoma - tako veli.

Ali sve što mu se ponudi "sa strane" ne odbija.

image
/Shutterstock

- Mame varaju supruge jer im je dosadno, jer su zarobljene u dosadnom braku bez ljubavi i seksa - objašnjava "Dark horse".

Upravo među mamama, a redom je riječ o roditeljicama školskih prijatelja njegove djece (ima ih troje!), i pronalazi svoje ljubavnice. Nema problem s eventualnim miješanjem ili zaboravljanjem njihovih imena, jer svaku, uključujući svoju suprugu, zove "bejbe". Lukavac.

Kako prenosi "The Sun" ovaj muškarac priznaje kako je i prije braka varao sve svoje partnerice, pa razumije ako ga neki drže "psihopatom", on samo misli da je riječ o - ovisnosti.

No, "ljubazno" je ponudio ženama listu pet znakova koji sigurno mogu ukazati na to da ih partneri varaju.

image

 

 

/Shutterstock

Smanjeni libido

Nedostatak seksualne želje, naravno, ne mora nužno biti signalom da se ima "nešto sa strane", možda je riječ o dijagnozi, no ukoliko su promjene "među prekrivačima" nagle i drastične - morate se zabrinuti. Razgovarajte, pitajte, neko će vrijeme partner sigurno šutjeti, no kad tad će morati izgovoriti što ga muči.

Radoholičar

Ukoliko su "zabavu" našli na poslu - redom će supružnici svojim zakonitima prijavljivati duže radno vrijeme. Odjednom će imati posla preko glave. Zaredati će i poslovni putovi. Obratite pažnju! Mnoge među vama sigurno sebi zamjeraju što se ponekad, onako nenadano, nisu uputile suprugu u ured...

image
/Shutterstock

Iznenadno trošenje

Sjećate se one scene iz filma gdje supruga slučajno nabasa na poklon za kojeg se nada da je njen, a poslije se pokaže kako nije? E, ti iznenadni troškovi, koji se ne mogu objasniti supruzi, (Kome si kupio cvijeće? Za koga je kupljen ovaj parfem?) su suptilni dokazi kako je u tijeku alarmantna situacija.

image
/Shutterstock

Zaštita telefona

"Mate struja" ili "Ante pitur", tako naši muškarci znaju nazvati ljubavnicu u imeniku mobitela. No, jako su nespretni u skrivanju tehnoloških tragova. Kao da su nesvjesni kako sav taj pisani trag jednostavno može izroniti u svakom trenutku! Prezrena i ostavljena žena teži osveti, rado će ljubavničku prepisku podijeliti sa suprugom svog bivšeg ljubavnika. Ako vaš partner sklanja svoj mobitel, isključuje zvuk, nosi ga sa sobom i u zahod - sigurno nešto ne valja.

image
/Shutterstock

Stalne isprike

Žene, budite oprezne ako se vaš muškarac iznenada ispričava za sve i svašta. Znak je to da se osjeća krivim, pa krivicu pokušava ublažiti poklonima, nježnostima, lijepim riječima. Tako će pokušati u startu "ubiti" vašu sumnju, ako je primjetio da slutite, a, drage naše, ako slutite - na dobrom ste putu. Intuicija je moćna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. lipanj 2024 12:23