StoryEditor
ŽivotZnak pažnje

Trudna Meghan Markle nije mogla prisustvovati sprovodu, ali to ne znači da nije odala počast princu Philipu

Piše PSD
17. travnja 2021. - 19:26

Dok se njezin suprug princ Harry pridružio ostalim članovima kraljevske obitelji u kapeli St. George u subotu, 17. travnja, kako bi odao počast životu i ostavštini princa Philipa, Meghan Markle je prijenos sprovoda pratila od kuće u Kaliforniji sa sinom Archiejem, potvrdio je glasnogovornik para.

Iako se buduća vojvotkinja od Sussexa nadala da će moći i osobno prisustvovati sahrani, liječnik joj nije odobrio putovanje u Englesku u ovoj fazi trudnoće. Par je tijekom intervjua s Oprah Winfrey otkrio da čeka djevojčicu, a trudnoću su prvi put podijelili s javnosti u veljači.

image
Danny Lawson/AFP

Njeno odsustvo ne znači da nije u mislima s kraljevskom obitelji niti da je zanemarila tužni događaj. Naime, Meghan je zatražila da se uz vijenac koji sadrži cvijeće iz Philipove voljene Grčke i božikovinu u čast Kraljevskih marinaca, ostavi njezina pisana poruka čiji je sadržaj ostao nepoznanica.

U međuvremenu je sprovod princa Philipa označio ponovni susret Harryja i njegovog starijeg brata princa Williama, budući da su posljednji put zajedno viđeni na služenju Dana Commonwealtha u ožujku 2020. Harry i Meghan od tada su se preselili u Sjedinjene Američke Države i odrekli se kraljevskih dužnosti. Braća su zahladila odnose, ali su se nakon sprovoda družili zbog čega su mnogi primijetili da ih vjerojatno zbližila zajednička tuga.

item - id = 1092062
related id = 0 -> 1127106
related id = 1 -> 1124823
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2021 21:17