StoryEditorOCM
Životmiljenik publike

Koncerti za koje se traži karta više: saznali smo datume i lokacije na kojima vas očekuje nezaboravan provod

Piše PROMO
25. srpnja 2024. - 13:55

Sergej Ćetković... i svima onima koji su barem jednom uživali u interpretaciji makar jedne njegove pjesme – zaigra srce i emocije krenu. Crnogorski šarmer, istaknuti glazbenik i kantautor, miljenik publike diljem Hrvatske i susjednih zemalja, prvog dana kolovoza (1. 8. 2024.) nastupit će i na pozornici ljetnog kina u Makarskoj te u Metkoviću u GKS-u u ponedjeljak, 12. kolovoza u 21 sat

Bogati repertoar osigurat će i publici uživanje u starijim hitovima kao što su "Pogledi u tami", "Ljubav", "Neka te ljubav dočeka", "Zar je kraj", "Kofer", "Pusti probleme", "Bar da odeš"..., ali i novim sa sedmog po redu albuma koji bi uskoro trebao biti predstavljen.

Sergej je još kao dječak zavolio glazbu i sa samo sedam godina u bendu "Vatrena srca" pjevao i svirao klavijature. Godine 1998. okrenuo je i profesionalnu stranicu nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine poslije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori, a uskoro postaje jedan od najpoznatijih pjevača i u Hrvatskoj. O Sergejevim romantičnim interpretacijama, pjesmama, ne treba trošiti mnogo riječi. Oni koji ga bolje poznaju opisuju ga upravo takvim, romantičnim, samozatajnim i velikodušnim. Takav je i prema publici. 

Za ovaj ljetni spektakl tražit će se ulaznica više, a vi je još uvijek možete kupiti online preko adriaticket.com. U ponudi su i VIP stolovi namijenjeni za minimalno četiri do maksimalno šest osoba (nakon kupovine nije moguće dopunjavati broj mjesta za stolom).

image

Koncert crnogorskog pjevača pop-glazbe Sergeja Ćetkovića
 

Davor Pongracic/Cropix/Cropix

Za kraj Željko Joksimović na Sustipanu: ekskluzivni koncertni spektakl ovog kolovoza u Splitu. Najpopularniji regionalni glazbenik Željko Joksimović ekskluzivno je najavio da će 21. kolovoza održati glazbeni spektakl pod zvijezdama na jedinstvenoj lokaciji, Sustipanu u Splitu.

Budite i vi dio najljepše glazbene priče ovog ljeta na Sustipanu u Splitu i nabavite ulaznice za koncert Željka Joksimovića na svim prodajnim mjestima Adriaticket sustava. Broj ulaznica je ograničen.

Ulaz je otvoren od 18 sati, stoga predlažemo raniji dolazak na koncert kako biste izbjegli potencijalnu gužvu.

Online kupljene ulaznice obvezno je tiskati u A4 formatu na laserskom pisaču. U protivnom ulazak na koncert neće biti moguć.

Odabirom stola automatski se dodjeljuju minimalno četiri ulaznice. Daljnjim klikom na stol može se dodati još ulaznica do ukupnog broja od šest ulaznica. Nakon završene kupnje nije više moguće dokupiti ulaznice za stolom. Mjesta za stolom su stajaća.

image

Željko Joksimović
 

Lucija Ocko/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 19:06