StoryEditor
ŽivotZajedno u tuzi

Trenutak velike pomirbe? Pogledajte snimku Harryja i Williama nakon sprovoda princa Philipa

Piše JL
17. travnja 2021. - 18:57

Prinčevi William i Harry susreli su se danas prvi put nakon više od godinu dana. Iako su na sprovod svog djeda Philipa došli odvojeno i nisu razgovarali na putu do kapele sv. Jurja, čini se kako su braća ipak odlučila započeti komunikaciju, piše Jutarnji list.

Na snimkama i fotografijama koji su snimljeni nakon sprovoda, vidi se kako Harry prvo razgovara s Williamovom suprugom Kate Middleton, a kasnije se uključuje i princ William.

image
Alastair Grant/AFP

U jednom trenutku vidi se kako se Kate odmiče od njih, a braća nastavljaju razgovarati.

Britanski mediji, naravno, odmah su započeli s teorijama da bi to mogao biti trenutak u kojem su se prinčevi pomirili. Analitičari komentiraju kako je ovo izgledao kao iskren trenutak između braće, a ne kao performans za kamere. 

Harry i William nisu snimljeni zajedno od ožujka 2020., kada su Harry i Meghan odrađivali jednu od svojih posljednjih kraljevskih dužnosti. 

Britanski mediji pišu da braća već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima, a situacija se dodatno zakomplicirala nakon što su Harry i Meghan dali veliki intervju Oprah Winfrey u kojem su iznijeli neke teške optužbe na račun kraljevske obitelji. 

item - id = 1092054
related id = 0 -> 1128029
related id = 1 -> 1127844
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2021 17:12