StoryEditor
ŽivotBRUTALNI POPUSTI UZ KUPONE IZ 'STILA'

Tražite tepih, posteljinu, novi madrac, a možda i nove božićne dekoracije? Evo zašto ovog vikenda obavezno morate doći u City Center one

Piše L.L.
18. studenog 2018. - 15:46

Uređenje doma proces je koji nema kraja, uvijek se nađe neki novi razlog da posjetimo trgovine za opremanje stana bilo da je riječ o traženju detalja kojim bi osvježili prostor ili zamijenili dotrajali. A ukoliko nije riječ o nijednom navedenom, božićni blagdani koji samo što nisu stigli, više su nego dovoljan povod da ćirnete kojim dekoracijama stvoriti svečani ugođaj.

Ma ukoliko ste i Grinch pa vam Božić nije najmiliji blagdan, što nadamo se ipak niste, hladni dani koji su nas sve skupa iznenadili i natjerali da se ušuškamo u dekice sigurno su vas nagnali da promislite imate li baš sve spremno da uživate u toplini kuće. Jesu li spremne šalice za čaj, topli prekrivači i popluni, treba li vam nova lampa ili tepih...?

Problemi su to koje City Center one riješava u trenu i to zahvaljujući kuponima iz Stila uz čiju pomoć stvari za kuću možete kupiti i po 70 posto nižim cijenama. U akciji do kraja vikenda sudjeluje niz trgovina poput Lonci&Poklopci, My House, Tepih centar, Posteljina.hr., Intermod, Robot, Dormeo, Vitapur, Perfecta Dreams..., a da su se mnogi prepoznali u našem uvodu potvrđuje šušur koji je vladao u trgovačkom centru.

Dakle, ukoliko već niste, hitro u City Center one i iskoristite odličnu priliku koju vam pruža popularni splitski trgovački centar i vaš omiljeni modni magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 21:43