StoryEditor
ŽivotPrija zaradila

Tko je sve 'diga kesu' na kraljevskom vjenčanju? Mnogi su se ispromovirali, ali jedna je gošća porazila sve ostale: evo koju je cifru uzela za poklon vrećicu s pira

Piše J.V.
23. svibnja 2018. - 22:26

Jasno je svima da je na kraljevsko vjenčanje utrošena oveća cifra, navodno oko milijun funti. Košta osiguranje pola grada, sala i kapelica, a trebalo je goste i nahraniti. Stolica je tako navodno koštala oko 250 funti, ali kraljevski bračni par 'kuverte' u zamjenu nije uzimao.

Od početka su najavili uzvanicima kako novac namijenjen za dar uplate humanitarnim udrugama, a nadamo se da su ovi to ispoštovali. 

No van 'standardnih' troškova, vjenčanje je pokrenulo i pravi trend - samopromocije. I oni koji nisu bili na vjenčanju nisu propustili priliku izreklamirati svoj proizvod koji je bio umjesto njih. Vizažistkinja i 'make up' profesionalka Charlotte Tilbury pohvalila se kako su Amal Clooney i Kitty Spencer koristile upravo njene proizvode, piše Daily Mail.

Čak je i Jessica Alba prokomentirala kako je jedan od radnika u njenoj firmi The Honest Company, Daniel Martin, zaslužan za makeup nevjeste Markle, sve uz čestitku paru.
 


No čini se da se najbolje izreklamirala upravo Meghanina dugogodišnja prijateljica, dizajnerica Misha Nonoo, koja je nekoliko dana poslije pira lansirala i posebnu 'husband shirt', bijelu košulju kakvu je popularizirala upravo Meghan u vrijeme kada je otpočela njena i Harryjeva veza. 'Košulja koja je sklopila deal', napisala je Misha u opisu, a cijena je oko 1000 kuna.
 

 

The Husband Shirt is the easiest commitment you’ll ever make.

A post shared by MISHA NONOO (@mishanonoo) on

 


Osim Mishe doslovno je na piru zaradila i jedna gošća koja je poklon vrećicu odlučila oglasiti na ebayu. Claire Oliver, jedna od sretnih 'random' uzvanica inače je menadžerica ljudskih potencijala iz Cambridgea, a za svoju vrećicu je dobila čak 180 tisuća kuna, piše Daily Mail.

U njoj se, da stvar bude luđa, nalaze tradicionalni škotski keksi, čokoladni novčić, magnet, vaučer s 20 posto popusta u trgovini unutar dvorca, bočica s vodom i program s vjenčanja, a sve to neki je sretnik ugrabio za pravu sitnicu od cijene.

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 19:14