StoryEditorOCM
ŽivotGrozna priča

Suprug osuđene pedofilke priznao: Vjerovao sam joj do zadnjeg trenutka, ne mogu to sebi oprostiti

Piše Mozaik SD
14. kolovoza 2023. - 13:22

Daniel Danny Barber (40) otvorio je dušu razgovarajući s novinarima Daily Maila priznajući kako još uvijek ne može ni shvatiti ni prihvatiti što je njegova, sad već bivša, supruga uradila.

Sjetit ćete se sigurno strašne priče o 37-godišnjoj učiteljici Kandice Barber, koja je zavela i u polju seksualno iskoristila svojeg 15-godišnjeg učenika. Prije samog čina slala mu je svoje eksplicitne fotografije. Osuđena je na šest godina zatvora...

- Ponekad se pitam kako sam bio toliko glup. A opet, tko ju je god poznavao bio je uvjeren kako nema teoretske šanse da bi ona nešto tako odurno uradila - kazao je bivši suprug pedofilke, koji ne može oprostiti sebi koliko je naivan bio. Naime, on je pružao supruzi podršku tijekom suđenja jer je vjerovao njenim riječima kako kriva nije i kako dječak laže.

- Muškarac sam. Ne samo da je nevjerojatno teško znati kako vam je supruga spavala s drugim, ali čuti da je to bilo dijete... To vas potpuno uništi! Pogledate sebe i pomislite: Što si krivo uradio? - nije mogao niti dovršiti rečenice koliko mu je sama pomisao na čin njegove supruge izazivala mučninu.

Kandice Barber je inače majka trojice dječaka, koje je dobila u prijašnje dvije veze, bila je u braku s Dannyjem pet godina...

On priznaje kako je tijekom suđenja, a i nakon njega dugo bio na terapiji antidepresivima i koristio je tablete za spavanje, jer nije mogao naći mir. Danas je ponovno zaljubljen i sa svojom novom partnericom očekuje dijete, a inače ima dvoje djece iz prethodnog braka.

- Ko god da ugugla moje ime doznat će kako sam bio suprug pedofilke. Dao sam joj svoje srce, svoje ime - ne može još uvijek naći Daniel mir.

Bivšu je suprugu jednostavno prekrižio, gadi mu se i pomisao na njihovu zajedničku prošlost. Naime, kako ju je podržavao tijekom suđenja, uvjeren u njenu nevinost - dosta je ljudi počelo optuživati i njega, vjerujući kako i on sam ima takve sklonosti.

- I onda je još imala obraza optužiti mene za izdaju - odmahuje Danijel rukom, ne vjerujući još uvijek što mu je život na najokrutniji način servirao.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 03:20